1petru 2 - cuvinte înălţătoare...


18 Sclavilor, fiţi supuşi stăpânilor cu toată frica, nu numai celor buni şi blânzi, ci şi celor aspri,19 pentru că este o virtute4 dacă, datorită conştiinţei faţă de Dumnezeu, cineva îndură întristarea, suferind pe nedrept. 20 Căci
ce onoare este să înduraţi dacă aţi păcătuit şi sunteţi loviţi? Dar
dacă înduraţi atunci când aţi făcut binele şi astfel suferiţi, aceasta
este o virtute înaintea lui Dumnezeu. 21 Şi
la aceasta aţi fost chemaţi, deoarece şi Cristos a suferit pentru voi,
lăsându-vă un exemplu, astfel ca voi să călcaţi pe urmele Lui. 22 „El nu a săvârşit nici un păcat, şi în gura Lui nu s-a găsit nici o înşelăciune.“5 23 Când a fost insultat, n-a insultat înapoi, când a suferit, n-a ameninţat, ci S-a încredinţat Celui Ce judecă drept. 24 El a purtat păcatele noastre în trupul Lui, pe lemn6, pentru ca, murind faţă de păcate, să trăim pentru dreptate; prin rănile Lui aţi fost vindecaţi. 25 Căci eraţi ca nişte oi rătăcite, dar acum v-aţi întors la Păstorul7 şi Supraveghetorul8 sufletelor voastre.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 10/29/2008 10:29:00 p.m.