Elena lu Base

e cumva clona Elenei lu răposatu’ Ceaușescu ?

"Eu ma intreb si acum de ce am fost demis. Oricum nu mai ma intorc in Ministerul de Interne. (...) Multi copii pe care i-am promovat au fost demisi pentru ca stiau o limba straina, au fost demisi pentru ca promovasera o academie in strainatate. Iata de ce nu au oamenii incredere, pentru ca daca spui ceva esti dat afara sau ti se intampla ceva suspect", a declarat Dan Fatuloiu. (sursa: ziare.com)

Un tip ca Fătuloiu care are în spate ani grei de muncă e demis pentru că defăimează justiția, însă fufa lui Băse, n-are nimic când se joacă de-a moralitatea.

 

foto: stiride10

Și asta după ce aruncă 900.000 euro pe frunze + 300.000 pe sondaje pentru promovarea României în străinătate, în loc să promoveze țărișoara asta și s-o facă competitivă pe piață încă din sufletul românilor. Când promovezi un produs încerci să-i faci pe clienți satisfăcuți astfel încât ei să spună și la alții, nu te avânți în lume aruncând bani munciți cu sudoarea funții de bieții români care suferă tot mai mult datorită incompetenței unei șleahte de 500 de capete care se joacă cu viețile a 22 de milioane neasumându-și nici o răspundere și neputând fi luați la întrebări cu privire la măsurile luate se pare pe câte 70.000 de euro/vot. Așa e-n politică.

 

De când am văzut că Băse vrea un urmaș mă gândeam că îl ridică pe Urban – om cu coloană vertebrală, om nou întâmpinat doar cu vorbe de laudă, ce muncește și arată că se poate face ceva în România prin muncă, însă ridicând-o pe Udrea și-a pus țara-n cap. O femeie în timpurile astea e mult prea slabă să lupte cu corupția și să readucă încrederea în clasa politică și justiție. Statistic cedează mai ușor. Elena nu va lua capitala decât pe bani, nu mai vorbim de președinție. Poate că Băsescu a rămas dator de la campania prezidențială și așa plătește datoria, promovând-o pe Elena clanului Cocoș.

 

PS: De remarcat că Elena îl urmărește pe Băsescu chiar și-n blogroll:

 

2010_11_30_23_40_000

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Cazul Pustan

Biblia vs Cartea lui Mormon

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari