Ești pasionat de fotografie ?


Atunci ești norocos. Pentru că Real s-a gândit la tine. Și ți-a oferit șansa să printezi fotografiile tale în diferite forme: CEWE FOTOCARTE, fotografii, calendare si alte produse personalizate.

 

Mai exact ai posibilitatea de a utiliza serviciul de procesare foto prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti. Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

 

Astfel, prin descarcarea software-ului gratuit de pe www.real.ro acestia pot realiza propria CEWE FOTOCARTE in 3 minute, printa fotografii in diferite dimensiuni sau pot oferi un cadou personalizat celor dragi.

 

2010_11_27_01_17_000

 

Cum poți utiliza servicul pus la dispoziție de real ?

  • intri aici
  • alegi din setul de opțiuni varianta de tipărire: bestseller, ceramica, textil, puzzle, animale plusate, altele
  • la fiecare opțiune ai în colțul din dreapta sus prețul perceput

Comandati confortabil!

Tinand cont de confortul dvs. si de modul cel mai simplu de a comanda, am dezvoltat acest software care se poate descarca gratuit. Convingeti-va dvs. de acest lucru si incercati-l acum - va garantam ca nu va dezamagiti.
  • Fotografii, obiecte cadou si fotocarti
  • procesare fotografii in raport de laturi 2:3
  • Descarcare rapida
  • Vizualizare in mod diapozitiv, posibilitate de salvare proiect

Un mod foarte simplu pe care Real ni-l pune la dispoziție de a comanda și a avea fotografii de calitate la un preț competitiv.

ReTrăiește Clipa:

 

2010_11_27_02_02_000

ps: superBlog 2010
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 11/27/2010 02:07:00 a.m.