Ești pasionat de fotografie ?

Atunci ești norocos. Pentru că Real s-a gândit la tine. Și ți-a oferit șansa să printezi fotografiile tale în diferite forme: CEWE FOTOCARTE, fotografii, calendare si alte produse personalizate.

 

Mai exact ai posibilitatea de a utiliza serviciul de procesare foto prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti. Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

 

Astfel, prin descarcarea software-ului gratuit de pe www.real.ro acestia pot realiza propria CEWE FOTOCARTE in 3 minute, printa fotografii in diferite dimensiuni sau pot oferi un cadou personalizat celor dragi.

 

2010_11_27_01_17_000

 

Cum poți utiliza servicul pus la dispoziție de real ?

  • intri aici
  • alegi din setul de opțiuni varianta de tipărire: bestseller, ceramica, textil, puzzle, animale plusate, altele
  • la fiecare opțiune ai în colțul din dreapta sus prețul perceput

Comandati confortabil!

Tinand cont de confortul dvs. si de modul cel mai simplu de a comanda, am dezvoltat acest software care se poate descarca gratuit. Convingeti-va dvs. de acest lucru si incercati-l acum - va garantam ca nu va dezamagiti.
  • Fotografii, obiecte cadou si fotocarti
  • procesare fotografii in raport de laturi 2:3
  • Descarcare rapida
  • Vizualizare in mod diapozitiv, posibilitate de salvare proiect

Un mod foarte simplu pe care Real ni-l pune la dispoziție de a comanda și a avea fotografii de calitate la un preț competitiv.

ReTrăiește Clipa:

 

2010_11_27_02_02_000

ps: superBlog 2010

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo