emag neseriosi-sa nu aveti a face cu ei

Cum te poți trezi fără cont și bani după 2 luni de muncă în care le-ai promovat produsele și magazinul ? Simplu. Oamenii ăștia n-au coloană vertebrală. Taie peste tot. Sunt ca și cârtițele, prind tot ce pot și bagă-n buzunar. Păi cum îi poți spune partenerului tău, după 2 luni de conversații cu el (deci după ce i-ai văzut siteul și implicit i-ai aprobat munca în timp ce-i arăți în fiecare zi suma aprobată la care a ajuns) că de fapt a lucrat degeaba ? Ați mai dori să aveți astfel de parteneri ? Așa sunt cei de la emag ! Nu am de ce să vă mint, sunt fapte clare dovedite cu printScreen-uri.

De fapt asta e puterea lor, a celor care își bat joc de afiliații lor care luptă să îi promoveze și apoi sunt aruncați în noroi. Și totul de la o simplă clauză care poate cuprinde orice. Însă ei așa pot descalifica pe cine nu vor.

Însă nu înțeleg cum se poate ca după 7 luni (5 de testare a sistemului și 2 în care le-am afișat bannerele 24 din 24) în care le-am făcut vânzări de 4-500.000.000 rol să-mi spună că site-ul meu nu a fost niciodată aprobat în sistem și că acele comisioane care au fost aprobate nici nu au existat vreodată, iar blogul nu respectă termenii și condițiile programului și suma să fie pur și simplu radiată ca și când nu aș fi existat. Așa da bune maniere.

2010_12_04_00_01_000
 2010_12_03_23_50_000

Așa cum vedeți în imaginea de mai sus au fost vândute 128 de produse în valoare de 48.366,84ron și anulate 79 de produse (nu știu pe ce criterii) iar comisionul pe care trebuia să-l plătească eMag era de 1.451,01ron. Au văzut că e prea mare și l-au anulat ! Probabil așa își scot profiturile oamenii ăștia !

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan