faraPret-ro tepari frauda Stefan Rus


MANCHESTER, UNITED KINGDOM - OCTOBER 27:  Autu...
 
La articolul de aici a reacționat unul din țeparii din mediul online din România, prin emailul de mai jos:

de la
Stefan Rus farapret@gmail.com

data
11 decembrie 2010, 18:11

Buna

Eu sunt partea cu calculul de rentabilitate al site-ului www.farapret.ro, asa cum se spune si in site, toate produsele sunt primite fara bani, dar aia nu inseamna ca nu trebuie facut ceva in loc, in acest caz sa aduci clickuri - trafic - (exact ca la tine). La primul sa intamplat o chestie foarte naspa, nu sa calculat exact traficul ce se va creea si din cauza aglomeratiei, ne-au inchis site-ul si mai apoi au cerut (desi am pierdut toate datele...) o suma mare pentru host in Romania... Acum am gasit un host moderat, care ne permite sa tinem site-ul sus. Crede-ma ca nu e tzeapa... Luni trimit primele pachete si daca ai curiozitatea o sa vezi testimonials-urile pe site... Asa cum am zis dam produse fara bani dar nu fara clickuri...

Cu stima, Stefan

Dragă Ștefan,

e destul de greu de crezut povestea ta. Și mai ales partea în care simultan cu calculele tale proaste se pierde baza de date ca mai apoi să vă dați seama că nu aveți 10$ pentru un upgrade pentru o lățime de bandă mai mare. Iar testimonialele alea de pe siteul vostru sunt egale cu zero. Și eu pot pune mulțumescuri pentru porsche-urile date vizitatorilor mei. Tind să cred că în spatele fraudei stai doar tu, un elev care nu prea are noțiuni de matematică sau logică pentru că după ce ai dat țeapă nu te pui să faci clona siteului pe un domeniu .ro iar despre greșelile de ortografie și sintaxă scriam în articolul amintit mai sus.

Image by Getty Images via @daylifeUrmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/11/2010 07:09:00 p.m.