sfarsitul zonei euro – noua epoca


Régional Compagnie Aérienne Européenne

Image via Wikipedia

Țările europene cad una după alta din cauza deficitului bugetar și a măsurilor de austeritate luate. Oricare ar cade prima dintre Italia, Grecia, Belgia, Ungaria, Portugalia, Franta, Germania, Austria, Irlanda, Spania va atrage după ea pe celelalte. Zona euro se va destrăma, moneda unică ce-și baza până astăzi puterea se va desființa pentru că atunci când creezi un plan mondial nu durează foarte mult timp până cade. Așa a fost cu Napoleon, Babilon sau altele. Pentru că nu există resurse omenești să susții un asemenea proiect. El depinde de foarte mulți factori care în timp se erodează. Germania, după căderea monedei naționale a căutat o soluție, a fost un timp însă nu ține veșnic.

 

Odată cu dezmembrarea euro vor cădea și monedele statelor vecine. România e deja intrată în incapacitate de plată față de firmele românești și va intra în colaps odată cu stoparea fondurilor FMI. Se vor prăbuși prețurile la locuințe, însă nu vor fi afectați locuitorii de la sate. Probabil băncile își vor lua catrafusele și vor pleca de unde au venit dând faliment, iar statul va sta cu mâinile în sân uitându-se la revoltele din jur fără să poată ridica un deget. Poliția se va alătura țării și vor domina România. Atunci va lua naștere noua epocă mult așteptată de mayași în jurul anului 2012. G20 se va reuni și vor convoca o ședință extraordinară urgentă iar pentru ca oamenii să aibe o identitate se va ordona de la Bruxelles ca orice om să fie urmărit de un cip implantat în mână sau în ceafă.

 

Am imaginație ?
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/02/2010 11:01:00 p.m.