ghidulAradean-ro DATASPOT Computers concurs nereguli


Buna ziua.

Referitor  la concursul DataSpot, castigatorul nu a fost extras pentru ca reprezentantii DataSpot sunt in concediu pana in data de 10.01.2011. Extragerea va avea loc atunci, iar castigatorul va fi afisat in urmatoarea zi.

Raspunsurile nu au fost standard. Orice concurent care a trecut denumirile producatoriilor gasiti pe siteul dataspot.ro are sanse de castig. Iar la a doua intrebare raspunsul este in functie de ce doreste fiecare sa mai vada pe site.

Va multumim pentru intelegere.

Cu stima

Echipa GHIDUL ARADEAN.

2011_01_05_11_35_000

Concursul organizat de GhidulAradean.ro se desfășoară conform datelor din regulament:

Concursul va fi lansat la data de 01.12.2010 si va dura pana la data de 31.12.2010. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 20.01.2011.

Organizatorul dă o cameră foto (367ron) însă nu plătește curierul (17ron) sau poșta (9ron):

Daca castigatorul a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului, prezentand un act de identitate care sa corespunda cu datele cu care s-a inscris in concurs, dar nu mai tarziu de 20.01.2011. In cazul in care castigatorul nu este din Municipiul Arad, si nu se poate prezenta personal pentru ridicarea premiului, acesta trebuie sa faca dovada ca datele cu care s-a inscris in concurs sunt adevarate prin trimiterea unei copii dupa un act de identitate prin e-mail sau posta, iar premiul va fi trimis prin posta, iar cheltuielile de transport sunt suportate de castigator.

Dacă reprezentanții DataSpot (sponsorii) sunt în concediu până în 10 ianuarie 2011, câștigătorul are timp să revendice premiul până în 20 ianuarie 2011, adică în 10 zile care nu e totuna cu 2 săptămâni.

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate.

Câștigătorul se poate aștepta la o cameră foto uzată, veche. Probabil deteriorată. De remarcat că în regulament nu se specifică ce premii se acordă și nici valoarea acestora. Premiul foto digital Casio e specificat doar pe pagina concursului. Însă fără a preciza modelul aparatului. Poate fi orice produs casio însă cel mai probabil e vorba despre cel mai ieftin produs adică Exilim Ex-Z16 (367ron).
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/05/2011 11:52:00 a.m.