Teapa FunDeal-ro concurs tepari online


Cineva a câștigat 2.000 de euro. Nu vă putem spune cine.

Ora 11 a sosit, Premiul nostru a fugit! FELICITĂRI din partea echipei FunDeal! Din motive de confidenţialitate şi fără a avea acordul dezvăluirii unor informaţii persoanle, nu-i putem dezvălui identitatea.

Degeaba e extragere fără să știi dacă participi:

Așa ceva nu se face. Nici pe Facebook.

Iar citind din Regulament observăm clar țeapa:

Art. 4. NOTIFICĂRI CÂŞTIGĂTOR
(1) Numele câştigătorului se va face cunoscut pe Facebook, pe peretele Facebook al organizatorului şi pe Twitter, printr-un tweet. Câştigătorul va fi informat printr-un mesaj de către Organizator şi va trebui să-i furnizeze acestuia, la sfârşitul campaniei, următoarele informaţii: numele şi prenumele din cartea de identitate, nr. telefon şi CNP.


(2) Prin acceptarea premiului oferit de către Organiazor câştigătorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa să poată fi făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către Organizator în materiale tipărite, audio sau video fără ca acesta (câştigătorul) să emită pretenţii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operaţiuni.

Probabil deja au șters regulamentul și toată lumea va uita până la următorul concurs FunDeal.ro

Specificăm că este vorba despre:

Organizatorul campaniei "Câştigă 2000 Euro cu FunDeal" este S.C. FUN DEAL SRL cu sediul în Bucureşti, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr. 59, et. 2, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/7776/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO 2782892.

Remarcăm faptul că acest câștigător TREBUIE să-și ridice premiul personal la data și locul specificat de organizator în caz contrar îl va pierde, acest premiu rămânând la FunDeal. Nu am întâlnit nicăieri o astfel de clauză. Cu siguranță cei de la FunDeal au dorit să păstreze premiul deoarece concursul nu a atins nivelul așteptărilor lor. Cum e să te trezești cu un mail trimis acum 2 ore în care ești anunțat că ai câștigat un premiu de 2000 de euro și dacă vrei să îl revendici va trebui să o faci pe superMan zburând cu viteza luminii pentru a fii în București la adresa specificată în timp util.

 

Și uite că FunDeal.ro nu-și respectă nici propriul regulament !

 

UPDATE:

Deabia după ce le-am amintit noi cum stă treaba cu regulamentul au scos un nume: Ilinca Cristina Mezdrea din Slatina, jud Olt.

2011_01_05_13_04_000

Așteptăm și poza oficială a câștigătorului. Asta dacă nu e unul fictiv. Noi am găsit un profil cu poze care probabil aparține câștigătoarei.

UPDATE 2: Am primit și un email de la contact@fundeal.ro după ce i-am contactat în legătură cu aspectele prezentate mai sus:

Buna ziua,
Pentru o mai buna intelegere a procesului de extragere a castigatorului si pentru o transparenta totala, va invitam la sediul nostru din strada Nicolae Caramfil nr. 59 .
Biroul nostru este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00-18.00.
Ne-ar face o deosebita placere sa putem stabili o intalnire pentru a putea inlatura orice urma de suspiciune cu privire la corectitudinea concursurilor FunDeal.
Multumim,
Echipa FunDeal

Până la urmă s-a terminat cu bine și acest concurs.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/05/2011 02:14:00 a.m.