8 martie: Cadou de 120 ron – cumperi produse BIO

Pentru că lucrurile frumoase nu se țin ascunse, vă prezint și vouă cadoul de 8 martie:

Draga partener Life Care,

afirmam cu tarie ca orice femeie BIO este frumoasa! Stim ca orice femeie BIO este sanatoasa!
Vrem sa recompensam orice femeie care se simte si vrea sa devina BIO!

Fiecare comanda de peste 200 lei plasata de doamnele si domnisoarele - Parteneri Life Care, incepand de azi, 4 Martie, de la orele 17:30 si pana marti, 08 Martie (pana la orele 24:00) va fi recompensata cu un produs CADOU la alegere in valoare de pana la 126 lei, in limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii despre cum poți deveni partener Life Care dați click aici.

Indiferent ca suntem domni, doamne sau domnisoare, cu siguranta avem in apropierea noastra doamne si domnisoare (mama, sora, prietena, iubita) care merita sa primeasca un CADOU!

O primavara frumoasa,
Echipa Life Care

Mai există multe promoții și bonusuri:

Draga Partener Life Care,

SUPER PROMOTIILE de martie 2011 te apropie si mai mult de un Weekend de vis intr-o capitala europeana! Vrei sa iti asiguri locul in campanie? Profita la maxim de fiecare promotie in vigoare!

1. PROMOTII NOU CATALOG Editie aniversara- valabile in fiecare luna, in perioada 1-15 ale lunii:
- Comanda oricare produs Krauter de la paginile 34-41 si il primesti pe al doilea identic cu 40% reducere!
- Comanda setul de 2 creme de maini cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Krauter si o primesti pe a 3-a cu 50% reducere!
- Comanda 1 cutie de Bomboane BIO cu echinaceea pentru imunitate Fitne si o primesti pe a 2-a la jumatate de pret!
- Comanda Suplimentul alimentar Life Impulse cu pulpa de Aloe Vera si ai 50% reducere pentru oricare dintre suplimentele pe baza de Aloe Vera Life Impulse!
Pentru mai multe detalii, rasfoieste noul catalog Life Care accesand link-ul de mai jos:
http://www.life-care.com/catalog/

2. Noul catalog Life Care si Ghidul Partenerului- editie 2011, CADOU la prima comanda pentru Noii Parteneri (RO) din luna martie 2011
(perioada de valabilitate promotie: 1- 31 martie 2011)

3. Promotie pentru Noii Parteneri (RO) din luna ianuarie 2011
Noii Parteneri din luna ianuarie 2011 care sunt activi, sunt si castigatori! Cei care plaseaza o comanda de peste 130 lei in perioada 1-15 martie 2011 primesc o pasta de dinti Krauter (cod 4079) CADOU.

4. Promotie pentru Noii Parteneri (RO) din luna februarie 2011
Noii Parteneri din luna februarie 2011 care sunt activi, sunt si castigatori! Cei care plaseaza o comanda de peste 130 lei in perioada 1-15 martie 2011 primesc o pasta de dinti Krauter (cod 4079) CADOU.

5. Promotii Brosura de primavara (valabile toata luna martie 2011 si nu numai)
In continuare CADOURI MAGICE din Brosura de primavara iti stau la dispozitie. Astfel, fiecare pagina iti aduce o super promotie! Iti amintim cateva dintre ele. Toate promotiile sunt valabile pentru fiecare Partener Life Care (RO):
- Puterea Ursului, ACUM la puterea a 6-a! Comanda pachetul „Puterea Ursului” la un pret super-avantajos! Primesti 6 cutii de 250 ml si platesti numai 5!
- Gheara dracului, ACUM la puterea a 6-a! Comanda pachetul „Gheara Dracului” la un pret super-avantajos! Primesti 6 cutii de 250 ml si platesti numai 5!
- 50 lei CASTIG la fiecare apa de parfum Acorelle! Comanda Apa de parfum Acorelle pe care o doresti si ai 50 lei REDUCERE la achizitionarea ei!
- Acorelle- Apa de toaleta la un super pret! Comanda Apa de toaleta Acorelle preferata si o primesti pe a doua- pe oricare o alegi tu.- cu 30% REDUCERE!
- Charmes Secrets si I’m free fac pereche buna impreuna! Comanda 2 parfumuri Charmes Secrets in orice combinatie si primesti CADOU o Apa de toaleta I’m free de 110 ml!
- Esti liber sa castigi 10 lei cu I’m free! Comanda Apele de toaleta I’m free si castiga 10 lei pentru fiecare!
- Pentru EL! Comanda acum orice Apa de toaleta FOR MEN cu o reducere de 20%!
- CADOU jucarie originala Disney! Comanda oricare 2 produse de baie Logona Kids sau Baby din brosura si primesti CADOU buretele de baie PIGLET- jucarie originala Disney!

Rasfoieste noua Brosura de primavara cu atentie, pagina cu pagina! Nu rata nicio promotie! Acceseaza link-ul de mai jos:
http://www.life-care.com/brosuri/brosura-primaverii/

6. Lansare Program de Bun Venit- Ghidul Partenerului Life Care, editia 2011!
CADOU Sapun lichid cu plante BIO Krauter (cod 4000) pentru o comanda de peste 180 lei plasata in cea de-a doua luna de activitate. Pentru a vizualiza Ghidul Partenerului- editia 2011, acceseaza link-ul: http://www.life-care.com/ghidul-partenerului/

Profita la maxim de toate promotiile active!
Spor la cumparaturi!

Echipa Life Care

Citește aici mai multe detalii despre cum poți deveni partener Life Care.

 

 

 

Image 018

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan