Comanda online pe Noul CissMarket.ro

De cateva luni bune parca nici nu cheltui bani cu imprimanta. Asa incat am inceput sa printez cam tot ce prind si e interesant. Carti, proiecte, citate, etc. Faza e ca obosesc foarte repede cand citesc o carte de pe calculator. Si sunt obisnuit sa citesc cu cartea-n mana de la scoala, pe langa asta e mai sanatos, mai putine radiatii iar ochelarii stau la doctor nu pe nas.

 

Inainte de a folosi CISS nu-mi permiteam toate astea. Imi lua cu 95% mai mult sa tiparesc. Bine, acum am incarcat o data imprimanta si e de ajuns. Nu e foarte greu sa incarci, dar de fiecare data cand s-a terminat cerneala sa o pui din nou cu seringa iti ia ceva timp. Apoi mersul pana la magazin sa cumpar alt cartus pentru ca cel vechi n-a fost folosit indeajuns si s-a uscat cerneala in el inseamna alti bani pierduti. Si un cartus nou face astazi cat o imprimanta. Acum, toate problemele astea nu mai exista.

 

2011-09-10 12 09 49

 

Mai nou, se poate comanda si online pe siteul cissmarket.ro pentru livrari in Romania sau CISSmarket.com pentru restul Europei.

 

Trebuie doar sa alegi tipul imprimantei tale din coltul stanga sus si sa dai click pe Cumpara, Finalizare Comanda si sa introduci datele tale. Pe aceeasi pagina ai o sectiune de descriere a produsului, una in care ti se prezinta pas cu pas cum se instaleaza acest sistem pe imprimanta ta prin mici filmulete de mare folos, precum si o sectiune de instructiuni de instalare si utilizare in format pdf.

 

Poti opta pentru plata ramburs (la primirea coletului), ordin de plata sau cu cardul, online. Vei primi pachetul in maxim 48 de ore. Poti sa si returnezi produsele in maxim 10 zile. Daca doresti poti sa achizitionezi si Cartuse Refillabile, Imprimante cu CISS, Cerneala sau Hartie Photo toate de pe acelasi site.

 

Primesti si garantie pentru toate produsele de pe site. Ai tot ce-ti trebuie sa contactezi firma daca intampini probleme in cumpararea, instalarea sau utilizarea cartuselor.

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari