Castigatori saptamana 5 la eMAG reteaua3


Felicitari castigatorilor.


Astazi a avut loc extragerea castigatorilor din cea de-a V-a saptamani de concurs. Au participat concurentii care au inscris cel putin o sansa in perioada 17-23 octombrie 2011.
Cu ajutorul random.org am generat patru numere care au corespuns celor 4 categorii de premii: cartele Prepay, carduri cadou, telefonul Vodafone 555 si iPad 2 Apple. Aici puteti sa vedeti numerele generate cu ajutorul random.org.
Sansele participante se pot vedea aici
Castigatorii cartelelor Prepay, a telefonului Vodafone 555 si a iPad-ului sunt contactati telefonic pentru a confirma adresa de livrare a premiului.
Castigatorii cardurilor cadou primesc in aceasta saptamana un mesaj in contul Reteaua (Reteaua.emag.ro) in care le este specificat codul Cardului Cadou pe care pot sa il foloseasca la urmatoarea comanda pe eMAG.ro. Valabilitatea acestuia este de 3 luni incepand de astazi.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 10/25/2011 06:53:00 p.m.