Castiga 1.000 de euro: De ce îți dorești de la Vodafone un iPhone 4S?

Mai multe detalii privind concursul puteti gasi aici.

Astazi, 11.11.2011 am aflat ca nu e sfarsitul lumii ci alinierea Romaniei la normalitate (lansarile oficiale iPhone4S din intreaga lume):

Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca aduce oficial 4S in Romania, a fost si primul care a lansat abonamentele dedicate si primul care face un eveniment de amploare pentru a marca acest moment.

Unul dintre gadget-ului anului si probabil cel mai asteptat smartphone in 2011, iPhone 4S va fi comercializat in Romania de Vodafone,incepand de vineri, 11.11.2011, la ora 00:00. Este ora la care peste tot in lume au loc lansarile oficiale.

Evenimentul de lansare va avea loc incepand din seara zilei de joi, 10.11.2011, la Plaza Romania, unde fanii si cei pasionati de tehnologie isi dau intalnire incepand cu ora 22.00. Cei care cumpara un iPhone 4S in acea noapte vor avea o reducere speciala si vor primi si un cadou surpriza.

La eveniment vor fi prezenti unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si o serie de celebritati media, cum ar fi Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.

Detalii tehnice despre telefon:

iPhone 4S este cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Chip-ul A5 asigura performanta de 2 ori mai rapida si grafica de 7 ori mai rapida, astfel incat totul se misca prompt, de la lansarea aplicatiilor pana la incarcarea paginilor web.

In plus, ai la dispozitie peste 500.000 de aplicatii din App Store, pentru aproape orice iti doresti: retele sociale, calatorii, business, stiri, vreme, sporturi si multe altele.

Alte informatii despre telefon sunt disponibile la http://apple.com/iphone

2011-11-11 21 52 53

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo