Concurs Castiga recuzita pentru petrecerea de Anul Nou


Durata: 01-09 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • recuzita pentru petrecerea de Anul Nou
Ce trebuie sa faci ?
New Year’s Eve / De Anul Nou, realizat de celebrul Garry Marshall (Pretty Woman, Valentine’s Day), readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine’s Day. La fel ca Valentine’s Day, New Year’s Eve / De Anul Nou intruneste o distributie de exceptie, personajele fiind interpretate de: Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Ryan Seacrest, Hilary Swank si Sofia Vergara. Povestile interpretate de ei se petrec in cele 24 de ore de dinaintea serii magice de Anul Nou.
Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii duble valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti si premii pentru distractie: 1 x pahar pentru shot-uri, 5 x carti de joc, 1 x dop pentru vin cu usb, 1 x lumanari aromate, 1 x kit pentru fitness si 1 x kit pentru petrecere.
Anul acesta, din 9 decembrie, lasa nebunia cumparaturilor si alergaturilor de Craciun si bucura-te de romantismul si distractia serii De Anul Nou.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 05:55:00 a.m.