Concurs Castiga un aparat foto Nikon Coolpix S2500

Durata: 19.12.2011 – 18.01.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • un aparat foto Nikon Coolpix S2500 - 299 lei
Ce trebuie sa faci ?
Pentru a participa la concurs, utilizatorul site-ului trebuie să incarce pe site fotografia unui preparat gătit de el.
Prin postarea pe site a fotografiei utilizatorul este de acord ca imaginea sa fie postata pe site-ul GoodFood si sa fie folosita, ulterior, in comunicarile legate de campanie, in cazul in care va fi desemnat castigator.
Participantii la acest concurs trebuie sa intre in contul personal de pe GoodFood (daca nu au cont, sunt invitati sa-si creeze unul), sa completeze campurile formularului care contin numele, prenumele, data nasterii, e-mailul, telefonul, localitatea (acestea sunt detaliile care ajuta la identificarea castigatorului si contactarea acestuia), sa posteze pe site fotografia unui preparat culinar gatit de el.
Fotografiile propuse trebuie sa fie originale, sa fie creatia proprie a participantilor. Se vor exclude din concurs fotografiile copiate de pe site-uri, bloguri sau din carti de bucate.
Nikon si Good Food nu raspund de originalitatea fotografiilor inscrise in concurs, aceasta calitate putand fi contestata de public in termen de 5 zile calendaristice de la anuntarea castigatorului. Contestarea se poate face numai prin e-mail, la adresa goodfood[@]msgroup.ro si trebuie sa mentioneze link-ul catre imaginea contestata si link catre sau fotografie cu posibila sursa de informare de pe care a fost copiata imaginea respectiva. In cazul in care o fotografie nu a fost contestata sub aspectul originalitatii in acest interval, aceasta va fi considerata originala.
Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti. Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 19.01.2012, la sediul redactiei. Numele castigatorului/ castigatorilor va/vor fi publicat/e pe site-ul GoodFood, pe data de 19.01.2012.
Un concurent poate participa la concurs cu un număr nelimitate de fotografii, acestea neiinfluentand insa sanse pe care le are la tragerea la sorti, in urma tragerii la sorti fiind ales un nume din lista de participanti, fiecare dintre participanti figurand in lista o singura data, indiferent daca a incarcat pe site-ul goodfood o fotografie sau mai multe.
Premiul acestui concurs desfasurat pe site-ul GoodFood.ro consta intr-un aparat foto Nikon COOLPIX S2500.
Perioada de desfasurare concurs: 19.12.2011 – 18.01.2012

Participa aici

2011-12-22 18 30 23

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari