Concurs Castiga un iPhone 4S


Durata: 5 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Pentru ca de Craciun daruim si primim cadouri, asteptam de la voi, in dar, recomandarea unui prieten programator PHP, cu experienta de minimum 4 ani, iar noi, in schimb, va oferim sansa de a castiga mult ravnitul smartphone iPhone 4S.

In acelasi spirit, daca nu aveti astfel de cunostinte, dati anuntul mai departe si oferiti cunoscutilor sansa de a castiga un iPhone 4S in data de 5 februarie 2012.

Premiul concursului il reprezinta un telefon Apple iPhone 4S. Premiul va fi livrat in maxim 24 de ore de la anuntarea castigatorului.

La tragerea la sorti vor participa toti cei care au facut o recomandare eligibila (prietenul recomandat este programator cu experienta de minim 3 ani), independent de finalitatea procesului de recrutare pentru respectivul prieten.


Participa aici

2011-12-22 18 12 33
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/22/2011 06:15:00 p.m.