Concurs Castiga un telefon mobil Allview Q2 Cloud

Durata: 05 – 24 Decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • un telefon mobil Allview Q2 Cloud
Ce trebuie sa faci ?
Cu ocazia lansarii pe piata a noului model al seriei Q2, Allview & Land GSM te premiaza cu noul Q2 Cloud, un telefon de ultima generatie din segmentul business. Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt doar o parte din caracteristicile noului model care se remarca prin diversitatea functiilor utile pentru viata profesionala si cea a aplicatiilor dedicate timpului liber.
Iti oferim sansa sa castigi un Allview Q2 Cloud oferit de Allview si Land GSM, de Craciun. In plus, daca ai cont de Facebook si dai Like pe paginile noastre iti suplimentam premiul cu un card microSD de 16 giga si o cartela prepay (Orange sau Vodafone).
Regulament concurs
* Durata concursului 05 – 24 Decembrie 2011, ora 18.00
* La acest concurs poate participa orice persoana cu domiciliul in Romania
* Pentru a putea participa la acest concurs, doritorii trebuie sa scrie un comentariu cu opinia sa sincera despre acest telefon – Allview Q2 Cloud – in partea de jos a paginii, in sectiunea de opinii.
* In plus daca castigatorul a dat Like si pe paginile noastre de Facebook (Allview & GSM Land) premiul se suplimenteaza cu un card microSD si o cartela prepay (Orange sau Vodafone). Tot in partea de jos a paginii gasiti adresele paginilor noastre de Facebook.
* Extragerea va avea loc pe data de 24 Decembrie, ora 19.00 prin extragere aleatorie a comentariului/opiniei.

Participa aici

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan