Concurs Castiga un voucher pentru testarea intolerantei alimentare


Durata: 06-20 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • 3 x un voucher pentru testarea intolerantei alimentare
Ce trebuie sa faci ?
York Test Laboratories activeaza la nivel mondial de peste 25 de ani si desfasoara activitati de pionierat in domeniul testarii intolerantei alimentare si nutritiei. La inceputul acestui an, Gaya Health Services a adus in Romania York Test-ul, analiza care identifica intoleranta alimentara la 113 alimente printr-un proces simplu.
Datorita kit-ului special, puteti face York Test-ul in intimitatea caminului dumneavoastra sau, daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la clinica Gaya Health Services, din Calea Dorobanti Nr. 42. In 15 zile lucratoare de la recoltarea sangelui veti primi rezultatele. Odata cu aflarea acestora, veti beneficia de o sedinta de consiliere cu unul dintre consultantii in nutritie York Test, care va vor oferi indrumarea necesara pentru adoptarea unor obiceiuri alimentare corecte si alcatuirea unei diete personalizate.
Analiza de pre-testare York Test reprezinta un procedeu simplu si minim invaziv, prin intermediul caruia puteti afla daca suferiti sau nu de intoleranta alimentara. Aceasta afectiune poate fi cauza unor simptome precum dureri de cap, oboseala permanenta, balonare, probleme ale pielii sau imposibilitatea de a slabi.
Daca diagnosticul este pozitiv, puteti afla cu exactitate alimentele fata de care organismul dumneavoastra manifesta o reactie de respingere, apeland la York Test, testul de depistare a intolerantei alimentare la 113 alimente.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 04:04:00 a.m.