Facebook Timeline - Cronologia - Firul timpului


Schimbarea majoră care va transforma modul in care interactionam cu volumul imens de informatie postat: Timeline

Povesteşte-ţi istoria vieţii cu ajutorul unui nou profil.

Accesibil la www.facebook.com/about/timeline, noul mod de a avea profilul pe Facebook ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea toata informatia postata pe Facebook de-a lungul unui ,,fir al timpului” – timeline. Acum poți vedea toate postările tale de-a lungul timpului, cele mai populare postari înainte. Mai multe informatii gasiti in clipul de prezentare de mai jos, iar in urmatoarele zile cu siguranta multi din prietenii vostri vor imbratisa cu entuziasm noua informatie pentru a intelege, de fapt, ce se poate face cu acest Timeline.

7 zile după ce ai cronolologia nimeni nu o poate vedea. Acest lucru e pentru a-ţi da posibilitatea să-ţi personalizezi cronologia astfel încât să arate aşa cum doreşti să o vadă lumea.

Decide ce să evidenţiezi

Ca ajutor pentru început, cronologia ta include câteva din fotografiile şi postările tale de top. Ascunde sau evidenţiază orice vrei şi adaugă ceea ce lipseşte.

Controlează cine-ţi vede activitatea

Doar persoanele care au putut să vadă postarea originală pot să o vadă în cronologia ta. Poţi să revii şi să editezi cine vede postarea, să o ştergi, sau să o ascunzi din cronologia ta.

Află mai multe în Centrul de Ajutor.

 

2011-12-17 11 29 38
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/17/2011 11:30:00 a.m.