Frauda la Concursurile pe Facebook cu like-uri ?


Știți de existența unor programe care în ultima zi a concursului adaugă likeuri de pe id-uri facebook ale unor ro-boți ?

Frumos concursul  dar ca deobicei mafia si vanatorii de concursuri castiga. Sotul meu s-a inscris inca din prima zi de concurs si a facut momentan un pic peste 100 de like-uri , iar azi-noapte sau inscris oamenii cu "n" conturi false si cu faimosul program dinamic si au 287 de like-uri fix...fiind inscrisi totodata cu mai mult conturi in concurs. 
..In Romania , un om cinstit nu va puteea castiga niciodata un concurs.

Organizatorii se uită doar la like-uri, iar la câștigător doar dacă are un cont activ și câțiva prieteni. Dar cum îți poți da seama că e ro-bot ?

....Ce sa-si mai dea seama , le-am zis de la obraz si au zis ca ei [nota mea: organizatorii] nu fac pe politistii Facebook-ului sa verifice 287 de conturi  X  4 conturi/ persoane inscrise in concurs. Acum se da batalia intre cele 4 conturi care sunt la egalitate non-stop.  Si unde mai pui ca toti au poze cu camasi "botite" cum zic ei, camasi facute punga. Toata lumea "place" camasile si pozele lor , acum au peste 300 de like-uri dar n-au decat 2-3 comentarii. Este ceva inadmisibil. Chior sa fii sa nu vezi ca sunt false. Pentru o firma care se respecta e cam rusinos sa dai astfel premiile. Mai bine era tragere la sorti sau jurizare. 
Imi cer scuze pentru avalansa de cuvinte dar n-am cum sa nu fiu nervoasa. Asa se castiga toate concursurile...daca pentru o camasa dar pentru un laptop sau eu stiu pentru ce telefon!

Știți mai multe despre acest subiect ? Eu auzeam acum câțiva ani că se fac șmecherii cu boți pe facebook, se pare că au ajuns și la noi.

 

2011-12-28 15 40 49
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/28/2011 03:41:00 p.m.