Robert Noyce inventator


Astăzi, 12 decembrie 2011 se împlinesc 84 de ani de la nașterea inventatorului Robert Noyce (a realizat un circuit electronic complet, aflat în interiorul unui mic cip de siliciu), supranumit "the Mayor of Silicon Valley" (co-fondator Fairchild Semiconductor în 1957 și Intel în 1968) iar Google îl omagiază printr-un logo special - un circuit integrat reprezentând un pas uriaș în dezvoltarea circuitelor integrate, celulele componentelor electronice din zilele noastre din PC-uri, playere muzicale, avioane, telefoane mobile, televizoare, automobile, electrocasnice, chiar și din jucării. Fără acest om cu siguranță viitorul nu arăta așa roz pentru că procesoarele i3, i5, i7 n-ar fi existat așa devreme iar Silicon Valley n-ar fi avut atâta greutate.

Biografia sa impresionantă o puteți citi detaliat pe WikiPedia (se pare că au scos mesajele în care fondatorul, utilizatorul și angajatul WikiPedia cerșeau bani pentru a ține serverele up - pe lângă cerșetorii vestiți din România, unii plecați în țări străine să impresioneze, tot mai frecvent vedem acest tip de cerșetorie online care strică imaginii - încă nu-mi vine a crede că unul dintre cele mai bune siteuri cu informație solidă stă în picioare cerșind).

2011-12-12 00 17 17

 

2011-12-12 00 17 26
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/12/2011 12:00:00 a.m.