Concurs Adevar Castiga domenii gratuite

Durata: 08 Ianuarie 2012 -
Tip: votare & jurizare
Premii:
    Premiul I constă în înregistrarea unui domeniu gratuit (.com/.net/.org la alegere) și crearea unui site de tip personal/prezentare și/sau blog (la alegere - website-uri de tip E-Commerce sau Business se fac contra-cost).
    Premiul al II-lea constă în înregistrarea a două domenii .info gratuite, cu servicii de tip Nameservers forwarding.
    Premiul al III-lea constă în înregistrarea a unui domeniu .info gratuit, cu servicii de tip Nameservers forwarding.
Ce trebuie sa faci ?

    Cu ocazia noului an Adevăr.NET organizează un concurs în care toți vizitatorii website-ului sunt bineveniți să participe!
    Despre concurs
    Concursul organizat de Adevăr.NET are ca tema principală creativitatea și popularitatea creației individuale. Astfel, principala probă a acestui concurs (eliminatorie) constă în doua etape:
    1. redactarea unui articol cu o anume temă (conspirații, adevăr național, problemă internațională/globală, etc - temele vor fi publicate în următorul articol), de minim 20 de cuvinte (nu există maxim), articolul nefiind plagiat (bibliografia este admisă, însă nu tolerăm copy/paste) ci 100% original
    2. populariatea articolului constă în numărul de vizualizari zilnice, respectiv lunare precum și numărul de comentarii și feedback-ul oferit din partea vizitatorilor
    A doua probă constă în selectarea celor mai populare articole și aplicarea unui sistem de votare între maxim 5 articole (5 finaliști) - astfel, articolele cu cele mai multe voturi vor câștiga.

    Atenție!
    Dacă se descoperă că un articol a fost plagiat și/sau că există un participant care a folosit mai mult e-mailuri ca să se înregistreze atunci se va aplica descalificarea fără drept de revocare.
    Regulamentul complet al concursului precum și datele de înscriere vor fi postate îndecursul zilelor următoare.
    Dacă doriți să fiți la curent abonați-vă la newsletter!
    Dacă aveți întrebări puteți posta un comentariu sau să ne contactați la concurs@adevar.net.


Participa aici

Image 025

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan