Concurs Castiga 10 kit-uri de ingrijire a parului vopsit de la Gerovital Plant

Durata: 16 Ianuarie - 17 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 10 kit-uri de ingrijire a parului vopsit de la Gerovital Plant
Ce trebuie sa faci ?

1: Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2: Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

3: Raspunde corect la urmatoarea intrebare: “Gama Gerovital Plant Pro Color are 3 produse. Care este cel de-al treilea produs?� Raspunsul il gasesti pe www.farmec.ro.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Castigatoarea va fi anuntata la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului persoanelor care au raspuns corect la intrebare si care au indeplinit toate conditiile de participare.


Participa aici

Image 012

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari

raspunsuri conquiztador