Concurs Castiga 10 kit-uri de ingrijire a parului vopsit de la Gerovital Plant


Durata: 16 Ianuarie - 17 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • 10 kit-uri de ingrijire a parului vopsit de la Gerovital Plant
Ce trebuie sa faci ?

1: Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2: Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

3: Raspunde corect la urmatoarea intrebare: “Gama Gerovital Plant Pro Color are 3 produse. Care este cel de-al treilea produs?� Raspunsul il gasesti pe www.farmec.ro.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Castigatoarea va fi anuntata la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului persoanelor care au raspuns corect la intrebare si care au indeplinit toate conditiile de participare.


Participa aici

Image 012
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/17/2012 11:36:00 p.m.