Concurs Castiga 2 produse Aloe Vera Integral

Durata: 10 ianuarie 2012 ora 11:00- 13 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 2 produse Aloe Vera Integral
Ce trebuie sa faci ?
La inceput de an avem nevoie de forte proaspete pentru a duce la bun sfarsit planurile pe care ni le-am facut. Dar cum putem scapa de oboseala de dupa sarbatori si de senzatia de greutate capatata dupa mesele imbelsugate? Bio Elemente vine in intampinarea voastra cu un concurs, al carui premiu sunt 2 produse Aloe Vera Integral, suplimentul nutritiv natural pentru revitalizarea si regenerarea intregului organism.
Gelul de Aloe este cunoscut din antichitate si utilizat pentru calitatile vindecatoare si reintineritoare deosebite pe care le are. Suplimentul natural Aloe Vera Integral contine 99.55% gel, suc si pulpa de Aloe Vera, un produs ce ajuta la curatarea intestinului, la reglarea metabolismului, are un efect tonic si regenerant celular si creste rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici.
Medicii naturisti mentioneaza ca este absolut necesar sa includem sucurile naturale din fructe in dieta noastra zilnica, iar printre aceste sucuri un loc de frunte il ocupa si sucul de Aloe, ce se regaseste in Aloe Vera Integral. Acesta asigura o prelungire a duratei de viata si imbunatatirea starii de sanatate.
Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs?
Intrati pe http://bioelemente.ro/aloe-vera-integral.html, cititi si alte beneficii ale suplimentului Aloe Vera Integral si lasati un comentariu la acest articol cu un alt beneficiu al produsului (in afara de cele mentionate deja). Atat de simplu!
O persoana se poate inscrie o singura data in concurs, cu un singur raspuns.
Perioada concursului: 10 ianuarie 2012 ora 11:00- 13 ianuarie 2012 ora 12:00
Cei doi castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri 13 ianuarie si vor fi anuntati pe site in aceeasi zi.
Va invitam sa dati like si paginii de Facebook Bio Elemente pentru mai multe detalii despre produse.

Participa aici

2012-01-10 13 02 45

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan