Concurs Castiga 3 pachete de carti oferite de editura Tritonic


Durata: 09 - 29 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Pentru a putea participa la concurs nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa ne raspundeti la urmatoarele trei intrebari:
- Precizati trei titluri si autorii acelor volume din Colectia Comunicare media
- Precizati trei titluri si autorii acelor volume din Categoria Roman romanesc;
- Precizati trei titluri si autorii acelor volume din Categoria Roman politist.
Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.
Precizam de asemenea ca dorim raspunsuri diferite - la intrebarile legate de numele de carti si autorii lor - copierile nu vor fi luate in calcul. Sunt suficient de multe titluri de carti incat sa existe multe variante posibile.

Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul aici. Va trebui apoi sa il activati din linkul ce va parvine pe email. Daca aveti conturi pe Yahoo sau Gmail va recomandam sa treceti in Address Book emailul PRwave pentru a nu va fi livrate emailurile in Bulk/Spam. Daca nu primiti imediat emailul de activare va rugam sa verificati aceste foldere - unde e posibil sa fi ajuns mesajul.
Va rugam de asemenea sa raspundeti o singura data, corect, la acest concurs. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. In tragerea la sorti finala va intra un singur raspuns/user.
Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!
Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic (atentie ca veti primi cate un mesaj de fiecare data cand se va posta o interventie).
< blockquote>Participa aici

2012-01-09 17 50 30Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 1/09/2012 05:50:00 p.m.