Concurs Castiga 3 seturi de cosmetice Adidas for Women

Durata: 17 - 30 ianuarie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 3 seturi de cosmetice Adidas for Women
Ce trebuie sa faci ?
Dincolo de actiunile precise inscrise pe cutie, cosmeticele lansate in ultimele sezoane, transforma ritualul de ingrijire, intr-un moment de rasfat al tuturor simturilor. Nu intamplator, cremele, lotiunile de corp sau gelurile de dus sunt infuzate cu arome fructate sau gurmande, menite sa creeze dependenta si sa ne trezeasca amintiri dragi.

Iar pentru ca inceputul de an, trebuie sa balanseze musai relaxarea deplina lasata la o parte odata cu revenirea la birou dupa vacanta si totodata sa ne determine sa abordam noile provocari cu energie si cu un plin de idei bine garnisit, HotCity impreuna cu adidas va invita la un concurs cu premii care promit sa va revigoreze atat corpul cat si mintea.

Lasati-ne comentarii in continuarea acestui post, prin care sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare: Care sunt metodele la care apelati, pentru a va transforma baia de cu seara, intr-un adevarat moment de relaxare si buna dispozitie? . Cu siguranta in arsenalul vostru de ingrijire se regasesc lotiuni, geluri de dus sau creme, care odata folosite va binedispun instant si va confera o stare de bine. Suntem tare curioase sa aflam care sunt produsele minune care va relaxeaza si va confera energie, in special seara atunci cand organismul este deja obosit.

Pentru a comenta trebuie sa aveti cont pe site si sa fiti logati. Sunt acceptate doar comentariile utilizatorilor care respecta conditiile precizate.

Premiile puse in joc: adidas este alaturi de noi cu cele mai noi geluri de dus lansate luna aceasta pe piata si va 3 seturi compuse din cele patru variante de gel de dus.

Fiecare dintre cele patru variante are o aroma unica si contine ingrediente atent alese pentru a raspunde unei anumite nevoi legate de ingrijirea pielii. Varianta FRESH iti ofera o senzatie curata, de prospetime. HAPPY este luminos si energizant, in timp ce SMOOTH iti exfoliază pielea, lansand-o moale si catifelata. PROTECT iti aduce hidratarea de care are nevoie pielea foarte uscata.

Toate variantele contin o formula hidratanta inovatoare care curata bland pielea, ajutand-o in acelasi timp sa isi pastreze echilibrul natural.

Perioada de desfasurare a concursului: 17 – 30 ianuarie 2011. Castigatorii (selectati cu ajutorul random.org) vor fi anuntati in aceasta pagina pe data de 31 ianuarie ora 14:00.


Participa aici

Image 003

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari