Concurs Castiga cina lux restaurantul Heritage din Bucuresti = 500 euro


Durata: 17.01.2012 -06.02.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • o cina de lux la restaurantul Michelin din Bucuresti
  • Premiul va fi sub forma unui voucher in valoare de 500 Eur ce va fi cheltuit in restaurantul Heritage.
Ce trebuie sa faci ?

Participantii la concurs sunt persoane fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania care indeplinesc sarcinile publicate de Organizator pe paginawww.somnulperfect.ro pe intreaga perioada a concursului.

Pentru a putea participa la Concurs participantii trebuie sa isi lase datele (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail) in formularul prezent pe pagina www.somnulperfect.ro

Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorti in data de 10.02.2012. In tragerea la sorti vor intra toti cei ce au completat toate datele solicitate.

Marele premiu consta in: cina pentru doua persoane in cadrul restaurantului Heritage, in valoare de 500 Eur. Cina va fi organizata la o data stablita de comun acord cu castigatorul, in limita disponibilitatii restaurantului.


Participa aici

Image 019
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/19/2012 01:21:00 a.m.