Concurs Castiga filtre Mann si ulei Castrol pentru masina ta


Durata: 15.01.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model).
Ce trebuie sa faci ?
Da Like si Share si poti castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model).
Pe data de 15.01.2012 va fi tras la sorti castigatorul promotiei prin intermediul site-ului www.random.org.
Regulile promotiei:
1. Dati Like si Share (butonul Share il gasiti pe coloana din stanga unde este si poza de profil in josul paginii) acestei pagini http://www.facebook.com/vestminusauto.ro .
2. Lasati un comentariu la aceasta poza. Comentariul trebuie sa fie de forma:
ex. like vest-auto.ro – 1 (1 reprezinta numarul comentariului. daca numarul ultimului comentariu este 59, comentariul dvs trebuie sa fie like vest-auto.ro – 60)
3. Daca ati lasat comentariu si nu ati dat Like si Share acestei pagini http://www.facebook.com/vestminusauto.ro nu veti intra in tragerea la sorti.
4. NU postati de mai multe ori. Inainte de tragerea la sorti se vor verifica toate postarile iar concurentii care vor avea mai mult de o postare vor fi exclusi din concurs.

Va uram succes!


Participa aici

2012-01-10 18 15 21
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 1/10/2012 06:15:00 p.m.