Concurs Castiga un autoturism BMW X1 sau o excursie in 2 in Austria

Durata: 15 Noiembrie 2011 - 31 Martie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

    3.1. Premiile oferite prin tragere la sorti electronica, dintre toate SMS-urile valide, primite in perioada Campaniei, sunt:

    - 8 (opt) premii secundare fiecare constand in cate 1 (un) voucher pentru o mini-vacanta in Austria, pentru 2 persoane, cazare 3 nopti in regim de demipensiune la un hotel de 4 stele in See abonament transport cable-pass valabile 3 zile, valabile pana aprilie 2013. Nu este inclus transportul pana la destinatie si retur, aferent mini-vacantei.

    - 1 (un) premiu principal BMW X1 ce poate fi acordat unuia dintre toti cei inscrisi la promotie, dintre toate tarile participante.

    Orice alte cheltuieli decat cele mentionate mai sus nu sunt incluse si nici suportate de catre Organizator. 3.2 Valoarea premiilor este urmatoarea:

    • Valoarea totala bruta estimativa a premiului principal acordat in aceasta promotie este de 155.168 lei TVA inclus

    • Valoarea totala bruta a unui premiu secundar acordat in aceasta promotie este de 2.972 lei TVA inclus.

    • Valoarea totala bruta a premiilor secundare este de 23.776 lei TVA inclus

    • Valoarea totala bruta a premiilor acordate in aceasta campanie este de 178.994 lei TVA inclus.

Ce trebuie sa faci ?
  1. Intra in contul tau pe fruitlife.rauch.cc. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Genereaza cat mai multe coduri de înregistrare (formate din 10 caractere) în promotie cu ajutorul jocului online si/ sau cumparand produsele participante la campanie.

2.1. Pe durata Campaniei, inscrierile se pot face prin doua metode:

- pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română prin confirmarea unui cont de inregistrare ce trebuie sa contina un numar de telefon activ. Pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română, participanţii vor putea genera coduri de înregistrare în promoţie cu ajutorul unui joc online. Codurile sunt generate aleatoriu de un software certificat. Pentru a inscrie la promotie codurile obtinute pe site cu ajutorul generatorului de coduri, participantii trebuie sa urmeze pasii descrisi pe adresa www.rauch.cc versiunea in limba romana.

- pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română prin confirmarea unui cont de inregistrare ce trebuie sa contina un numar de telefon activ. Participantii se pot inscrie cu codurile de pe ambalajele Produselor Participante.

Codurile de inregistrare sunt unice si sunt formate din 10 (zece) caractere. Acestea pot fi gasite in partea superioara a ambalajului Produselor Participante sau pot fi obtinute pe site-ul www.rauch.cc cu ajutorul generatorului de coduri.

Participantii inscrisi prin trimiterea codului de pe ambalajul Produselor Participante trebuie sa pastreze ambalajul, pentru validare in cazul in care sunt extrasi castigatori.Nu este responsabilitatea Organizatorului daca Participantul a pierdut ambalajul Produselor Participante, urmand ca intr-o asemenea situatie premiul sa nu mai fie acordat respectivului Participant.

Un cod poate fi folosit o singura data pentru participarea la Campanie.

Daca un Participant incearca sa fraudeze in orice fel participarea la Campanie, dupa caz, Organizatorul va invalida respectivul castigator.


Participa aici

Image 001

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari