Concurs Castiga un laptop Asus Bamboo Collection


Durata: 15 martie 2012
Tip: câștigi vânzând produse Carespot
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Deoarece vrem sa ne bucuram afiliatii in acest nou an, punem la bataie un minunat laptop Asus Bamboo Collection pentru afiliatul cu cele mai multe comisioane aprobate pana la data de 15 martie 2012!

Despre Carespot:
1. Carespot este site-ul nr 1 in Romania cand vorbim de vanzare de cosmetice profesionale (de salon) in mediul online.
2. Carespot are in portofoliu produse premium pentru ingrijirea tenului, parului si corpului. Produsele din portofoliu sunt marci de renume, premium care se vad exclusiv in saloane.
3. Brandurile prezente pe Carespot sunt Mario Badescu, L’Oreal Professionel, Kerastasse, Joico, OPI, Wella, Keune, TIGI, Guinot, Label M si multe alte branduri cu prestigiu international.
4. Carespot este un site modern cu toate facilitatile unui site de comert electronic. In aceasta vara site-ul a primit un facelift de design care a fost foarte bine primit de clienti.


Participa aici

2012-01-10 17 41 10
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 1/10/2012 05:47:00 p.m.