Concurs Castiga un premiu de 2012 Ron


Durata: 29 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • 1 x premiu de 2012 Ron
Ce trebuie sa faci ?
  1. Intra in contul tau pe axxynews.com. Daca nu ai cont, click pentru a te inregistra.
  2. Cumpara pachetul de carti Calea Spre Succes si primesti GRATUIT propriul tau magazin online si consultanta nelimitata in afaceri si Cuponul cadou care te inscrie la tragerea la sorti din 1 martie 2012.

Lume Lume - mare concurs mare, Axxy News te face castigator al anului 2012!!!  Cum? Iti da premiu 2012 Ron - Ce ai de facut? E simplu nu trebuie decat sa cumperi pachetul de carti Calea Spre Succes si in afara de faptul ca primesti un pachet de carti impresionante si de bun augur, mai primestiGRATUIT propriul tau magazin online + consultanta nelimitata in afaceri + Cuponul cadou care te inscrie la tragerea la sorti din 1 martie 2012 unde poti castiga... da 2012 Ron. Ce nu ai inteleeees? Mai mult de cat atat nimeni nu va pierde, toti ceilalti participanti vor primi cate un premiu de consolare.

        -   Daca toate aste nu sunt de ajuns iti mai spun ca poti achizitiona pachetul de mai sus la un pret promotional ( oferta limitata) de  54 Ron 22 Ron


Participa aici

Image 000
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/12/2012 05:31:00 p.m.