Concurs Castiga un stick de 8GB

Durata: 29 Decembrie 2011 - 10 Ianuarie 2012
Tip: jurizare
Premii:
  • un stick MAXELL DE 8 GB
Ce trebuie sa faci ?

    Dacă ai un blog personal şi doreşti să participi la un concurs a cărui premiu este un stick MAXELL DE 8 GB, ai nimerit bine. Scrie pe blogul tău un articol de minim 8 rânduri în care să arăţi lucrurile pozitive/negative ale blogului meu. Poţi atinge subiecte ca: design, calitatea articolelor, subiectele tratate, filmele realizate sau despre alte lucruri care le-ai observat pe blog.

    Articolul trebuie să conţină un link către FURIOS4YOU BLOG

    Concursul se desfăşoară în perioada 29 Decembrie 2011 – 10 Ianuarie 2012

    Cel mai bun articol câştigă

    La sfârşitul concursului, voi alege articolul care este cel mai bine redactat şi care oglindeşte cel mai bine adevărul. Nu doresc articole pupincuriste sau făcute în batjocură, ci doresc ca voi să relataţi adevărul despre blog. Fie că ai scris un articol pro sau contra, eu o să-ţi public link-ul. Unde mai găseşti aşa ceva? Pe suficient de multe bloguri, nici măcar comentariile negative nu sunt aprobate, ce să mai vorbim de articole contra blogului.

    Blogul la “puricat”

    Citeşte cel puţin 10 articole înainte de a te apuca să redactezi articolul. Nu pentru a-mi face trafic la articole, ci pentru ca tu să vezi modul de redactare a lor. Doar aşa poţi să-ţi realizezi o părere despre blog

Participa aici

2012-01-03 20 08 45

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan

Diigo