Concurs Castiga un stick de 8GB


Durata: 29 Decembrie 2011 - 10 Ianuarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

 • un stick MAXELL DE 8 GB
Ce trebuie sa faci ?

  Dacă ai un blog personal şi doreşti să participi la un concurs a cărui premiu este un stick MAXELL DE 8 GB, ai nimerit bine. Scrie pe blogul tău un articol de minim 8 rânduri în care să arăţi lucrurile pozitive/negative ale blogului meu. Poţi atinge subiecte ca: design, calitatea articolelor, subiectele tratate, filmele realizate sau despre alte lucruri care le-ai observat pe blog.

  Articolul trebuie să conţină un link către FURIOS4YOU BLOG

  Concursul se desfăşoară în perioada 29 Decembrie 2011 – 10 Ianuarie 2012

  Cel mai bun articol câştigă

  La sfârşitul concursului, voi alege articolul care este cel mai bine redactat şi care oglindeşte cel mai bine adevărul. Nu doresc articole pupincuriste sau făcute în batjocură, ci doresc ca voi să relataţi adevărul despre blog. Fie că ai scris un articol pro sau contra, eu o să-ţi public link-ul. Unde mai găseşti aşa ceva? Pe suficient de multe bloguri, nici măcar comentariile negative nu sunt aprobate, ce să mai vorbim de articole contra blogului.

  Blogul la “puricat”

  Citeşte cel puţin 10 articole înainte de a te apuca să redactezi articolul. Nu pentru a-mi face trafic la articole, ci pentru ca tu să vezi modul de redactare a lor. Doar aşa poţi să-ţi realizezi o părere despre blog

Participa aici

2012-01-03 20 08 45
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 1/03/2012 08:09:00 p.m.