Concurs Castiga un week-end VIP la Predeal

Durata: 12 februarie 2012
Tip: cumparare
Premii:
  • un week-end VIP la Predeal
Ce trebuie sa faci ?

Iarna aceasta este hot! Te aşteptăm la hot spotul Orange, pe pârtia Clăbucet din Predeal.

Ai Wi-Fi gratuit, să le povesteşti celor de acasă cât de bine te distrezi sau să raspunzi e-mailurilor importante. Ţi-am pregătit băuturi calde şi muzică, pentru când iei o pauză cu prietenii. Un DJ profesionist va mixa în fiecare weekend, pentru ca distracţia ta să fie la cele mai înalte cote.

Îţi poţi încărca telefonul sau te poţi relaxa în timp ce testezi noile tehnologii, pentru că ai la dispoziţie telefoane şi tablete, toate cu acces rapid şi gratuit la internet.

Iar dacă vrei mai mult decât sport, în weekend îţi aducem pe pârtie concursuri de schi cu premii şi petreceri hot. Seara distracţia continuă în The Office, unde poţi fi VIP alături de prietenii tăi. În plus, ai la dispoziţie gratuit taxiurile Orange hot spot, pentru deplasările prin Predeal.

Pregăteşte-te de o vacanţă specială.

VIP la Predeal

Nu rata şansa de a câştiga un week-end VIP la Predeal. Reîncarcă-ţi cartela Orange PrePay cu minim 5 euro şi trimite gratuit VIP prin SMS la 321 până pe 12 februarie 2012.

Pregăteşte-te pentru o excursie la Predeal alături de cineva drag, cu transport gratuit dus-întors de la Bucureşti la Predeal şi cazare la hotel. Şi pentru ca tu să te bucuri din plin de week-end, ai acces gratuit la telescaun, monitor de schi, iar seara te distrezi în clubul the Office din Predeal.

Vezi regulamentul aici.


Participa aici

Image 000

Comentarii

Articole Populare

Diigo

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan