Concurs Cicloteque castiga un abonament 150 lei


Durata: 10 februarie 2012
Tip: votare
Premii:

  • abonament Cicloteque în valoare de 150 de lei
  • În plus, ai ocazia ca logo-ul tău să fie recunoscut internațional și să fie folosit în proiectul VOCA


Ce trebuie sa faci ?

În așteptarea căldurii și a noului sezon biciclist, Cicloteque îți pune talentul la treabă și premiază cel mai reușit logo pentru bicicliștii din proiectul ”Volunteers of Cycling Academy”(VOCA). La concursul de logo-uri se poate înscrie orice om iscusit la crearea identității vizuale până la data de 10 februarie 2012 inclusiv.

Premiul pentru cel mai bun logo este un abonament Cicloteque în valoare de 150 de lei pentru noul sezon biciclist și tricoul organic MaiMultVerde. În plus, ai ocazia ca logo-ul tău să fie recunoscut internațional și să fie folosit în proiectul VOCA.

Ce fel de logo căutăm?

‘Clientul’ pentru care vei crea logo-ul este Volunteers of Cycling Academy, un proiect european realizat în programul Grundtvig Life Learning Programme, din care fac parte 12 asociații din tot atâtea țări europene, printre care se numără și Asociația MaiMultVerde.

VOCA promovează mersul pe bicicletă prin schimbul de experienţă între principalii actori ce implementează sistemele de bike-sharing în țările europene (grupuri de oameni tineri, fresh, care vor să îmbunătățească imaginea bicicletei). Mai multe detalii despre VOCA găsești aici și aici.

Căutăm un logo optimist, care să inspire mersul pe bicicletă, cooperare, comunicare, tinerețe, spațiu liber, libertate de mișcare.

Trimite logo-ul tău pe adresa concurs[at]cicloteque.ro în format .jpg (păstrează și vectorialul, s-ar putea să avem mare nevoie de el:) și lasă numele și prenumele.

Mult, mult succes și așteptăm cu nerăbdare propunerile voastre!


Participa aici

Image 004
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/12/2012 06:06:00 p.m.