Concurs Dovezi De Dragoste Castiga un weekend in Predeal + 29 produse Kraft

Durata: 24 februarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

    Marele premiu constând în weekendul pentru 2 persoane la complex Harmonie, Predeal, în perioada 9 Martie -12 Martie 2012 - 21.110 RON (fara TVA)

    Pachetul de excursie pentru 2 persoane include:

    • Transport cu elicopterul - dus
    • Transport tren - întors
    • Cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, pentru 3 nopţi
    • Asigurări de sănătate pe perioada respectivă
    • Voucher masă pentru cele 3 zile (pranz şi cină)
    • Activităţi suplimentare (plimbare cu ATV, Zorb şi biciclete)

    După stabilirea câştigătorului marelui premiu, acesta va fi contactat telefonic de către un reprezentant al Organizatorului până la data de 5 Martie, astfel încât, câştigătorul să poată furniza Organizatorului toate datele necesare pentru efectuarea rezervarilor (atât pentru câştigător, cât şi pentru persoana care îl va însoţi) şi pentru confirmarea perioadei călătoriei. Câştigătorul trebuie sa asigure si sa confirme Organizatorului disponibilitatea pentru efectuarea excursiei in perioada 9 Martie – 12 Martie 2012 până la data de 5 martie 2012.

    Valoarea maximă a premiului constând în weekend de 2 persoane la Predeal, resort Harmonie, plus extraactivităţi , este de 21.110 RON (fara TVA), la care se adaugă impozitul pe venit, care se calculează şi se reţine la sursă

    29 premii constând în Seturi de produse Kraft şi DVD-uri, fiecare set constând în:

    • 1CD cu muzică "Panpipes for lovers"
    • 1DVD cu un film dintre urmatoarele ("Sub soarele Toscanei", "Frumuşica", "Idilă de Noiembrie", "Casanova","Când un bărbat iubeşte o femeie", "Adevărul gol - goluţ")
    • Un set de produse Kraft: Love Milka 150 g, Milka Thank You 150 g, I Love Milka Strawberry 120 g, Milka Shoko Keks 300g, Milka Toffee & Broken Nuts 250 g, Milka Wholenuts 250 g, Milka Raspberry Cream 100 g, Milka Coffee Pleasure 100g, Milka Extra Cacao 90 g, Milka Choco Jaffa Raspberry 147g, Milka Snax Lila Stars 170 g, Milka Snax Crispy 150g, Milka Snax Daim 145 g, Milka Jacobs Specials 180g.

    Fiecare dintre aceste seturi valorează 161 RON (TVA inclus) Câştigătorii acestor seturi vor fi contactaţi până pe 5 Martie. În vederea înmânării seturilor, câştigătorii trebuie să răspundă Organizatorului şi să furnizeze toate datele necesare livrării premiile.
    Premiile vor fi livrate prin curier nu mai târziu de 1 Aprilie.

Ce trebuie sa faci ?

Pentru a participa la concursul "Vinovat de dragoste!", utilizatorii trebuie să parcurgă următoarele etape:

1) Autentificare
Utilizatorii trebuie să fie autentificaţi pentru a putea înscrie materiale în concurs. Autentificarea se poate face în 2 modalităţi:

a) Să completeze formularul de "Creare cont" pentru înscriere în concurs pe site-ul www.dovezidedragoste.ro, accesibil în secţiunea "Misiunea" sau prin accesare secţiune "Intră în concurs" din Homepage. Formularul conţine următoarele câmpuri obligatorii:

  • Numele din actul de identitate
  • Prenumele din actul de identitate
  • Oraşul de reşedinţa
  • Adresa de e-mail
  • Telefon - mobil sau fix (minim, maxim: 10 caractere);
  • Parola
  • Repetare parolă

Dupa completarea câmpurilor obligatorii din formularul de creare cont, participantul trebuie să finalizeze operaţiunea prin apăsarea butonului "Înregistrare", apoi să acceseze linkul pentru validarea contului pe care îl va primi pe adresa de email introdusă în formularul de Creare cont.

Organizatorul nu îşi asumă nicio responsabilitate referitor la completarea eronată a câmpurilor din formularul de creare cont, având drept consecinţă imposibilitatea trimiterii linkului de validare pe adresa de email sau a contactării telefonice a participantului în eventualitatea în care va fi desemnat câştigător. După validarea contului creat, la o nouă accesare a site-ului www.dovezidedragoste.ro, un utilizator va putea să se logheze utilizând adresa de e-mail şi parola, completate în pagina "Autentificare".

b) Să se autentifice cu contul de Facebook, prin funcţionalitatea Facebook Connect. Această funcţionalitate este disponibilă numai pentru utilizatorii care au un cont valid de pe Facebook.com şi care îşi dau permisiunea pentru sincronizarea contului respectiv cu site-ul www.dovezidedragoste.ro .

Organizatorul nu îşi asumă nicio responsabilitate referitor la contul de facebook al utilizatorului.

Un participant va avea dreptul să participe de pe un singur cont pe toata durata campaniei. În cazul în care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca aparţinând aceluiaşi participant, acesta îşi rezervă dreptul de a anula atât conturile, cât şi participările acestuia, respectiv dovezile de dragoste înregistrate în concurs de pe conturile create ulterior.

2) Upload dovezi
Să încarce pe site-ul www.dovezidedragoste.ro cel puţin o dovadă de dragoste referitoare la un obiect, un obicei, o acţiune etc făcute de persoana iubită pentru participantul în concurs. Dovadă va face parte dintr-un dosar în care se pot încărca mai multe dovezi în perioada concursului. Definim ‘dosar’ contul unui participant în concurs unde s-a încărcat cel puţin o dovadă de dragoste.

Într-un dosar se pot încărca maxim 34 “dovezi”, câte o singură dovadă pe zi într-unul dintre formatele de mai jos:

  • a) Film, fişier video + titlu + descriere - 15 puncte
  • b) Imagine, fişier imagine + titlu + descriere – 10 puncte
  • c) Titlu + descriere – 5 puncte

Dovezile participante la concurs trebuie să respecte urmatoarele specificaţii:

  • Titlu - maxim 30 de caractere (incluzând spaţiile) - element obligatoriu
  • Descriere - maxim 300 de caractere (incluzând spaţiile)
  • Film - fişier video - format .flv sau .mp4, cu lungimea de maxim 3 minute şi 30 de secunde. (de mărimea maximă de 30 MB)
  • Imagine - fişier imagine - format .jpg sau .png, mărimea maximă de 3 MB

“Dovezile de dragoste” pot fi incarcăte pe site în vederea participării la concurs începând cu momentul validarii contului (câte o dovadă pe zi de pe acelaşi cont). Dovezile se pot încărca retroactiv, câte o dovadă pentru fiecare zi din concurs, dar nu mai târziu de 22 februarie 2012, ora 23:59:59 (inclusiv). În total, pe site pot fi încărcate 34 dovezi de către fiecare participant.

După încărcarea pe site, o dovadă de dragoste nu poate fi modificată. Pentru fiecare fişier video încărcat de participant în concurs si aprobat, acesta primeşte 15 puncte; pentru fiecare fişier imagine 10 puncte, iar pentru mesajele text se primesc 5 puncte.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a limita înscrierea în Concurs a materialelor care nu au legătura cu concursul, cu tema acestuia şi care nu întrunesc criteriile minime tehnice şi estetice de participare în concurs conform prezentului regulament, detaliate în cadrul art. 8. Astfel, dovezile înscrise în concurs vor fi moderate de către administratorul site-ului, urmând ca în decurs de 24 h de la încărcarea lor de către participant, aceastea să apară pe site, în secţiunea "Dovezile participante", în cazul în care au fost aprobate; participanţii vor fi anunţaţi pe e-mail în momentul în care dovada lor este aprobată. În cazul în care, din considerentele descrise mai sus, o dovadă nu este aprobată, participanţii vor primi în acelaşi interval de la înscrierea dovezii (24 h) un e-mail pe adresa cu care s-au înscris în concurs în care vor fi anunţaţi că dovada lor nu a fost aprobată.
Data limită de înscriere a mesajelor este 22 februarue 2012, ora 23:59:59. Data limită pentru înregistrarea voturilor este 24 februarie 2012, ora 23:59:59.

3) Modul de obţinere a voturilor pentru dovezile de dragoste
În perioada 20 ianuarie 2012 ora 12:00:00 - 24 februarie 2012, ora 23:59:59, orice vizitator (posesor de cont pe website sau nu) poate vota dovezile înscrise în concurs. Regulile referitoare la sistemul de votare pe site-ul www.dovezidedragoste.ro sunt:  un vizitator poate vota de la un computer şi/ sau IP unic o dovadă o singura dată pe perioada concursului(20 ianuarie 2012 – 24 februarie 2012), respectiv poate vota toate dovezile participante în concurs in cazul in care Organizatorul identifica mai mult de un vot pentru una dintre dovezi ca provenind de la la acelaşi computer şi/ sau IP, acestea nu vor fi luate în calcul sau vor fi eliminate fără a fi necesară contactarea utilizatorului al cărui conţinut a fost votat prin astfel de metode;

  • pentru fiecare vot acordat unei dovezi se primeşte 1 punct;
  • pentru fiecare Like acordat unui dosar se primesc 5 puncte;
  • nu este necesară crearea de cont pentru a putea vota, dar este necesar ca cel care acordă un Like, folosind funcţionalitatea Facebook, să posede un cont valid pe site-ul Facebook.

Orice încercare de fraudare/viciere a rezultatului votului, directă ori indirectă, va conduce la descalificarea sau, după caz, interzicerea participarii la Concurs, pe întreaga perioadă rămasă până la încheierea Concursului.
În secţiunea "Dovezile" a site-ului www.dovezidedragoste.ro vor fi publicate toate dovezile care respectă regulile acestui regulament şi au fost acceptate în concurs, cu toate elementele pe care le conţin, la care se adaugă numele şi prenumele utilizatorului care a înscris dovada respectivă, data la care dovada a fost afisată pe site, voturile obţinute de fiecare dovadă în parte Orice utilizator înregistrat pe www.dovezidedragoste.ro va avea o pagină de profil personală, "Contul meu", pe care o poate accesa şi modifica după ce s-a logat în cont. Dovezile de dragoste postate nu mai pot fi modificate după ce au fost încărcate pe site.
Continutul incarcat pe site poate fi sters numai la cererea utilizatorului, exprimata prin intermediul unui mesaj transmis administratorilor site-ului din pagina de contact http://www.dovezidedragoste.ro/contact . Utilizatorul va specifica ce anume doreste sa ii fie inlaturat de pe site, precizand si link-ul paginii unde apare respectivul continut si, prin aceasta, isi exprima acordul ca punctele aferente acelui continut si voturilor primite pentru acel continut sa ii fie eliminate din concurs in mod irevocabil.”


Participa aici

Image 030

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan