Concurs elefant Castiga ebook reader nook de ultima generatie

Durata: fara durata
Tip: cumparare
Premii:
  • ebook reader de ultima generatie de la Nook - 1.149 lei
Ce trebuie sa faci  ?
Pachetul Concursul Seniorii Imaginatiei contine cartile:
  • Calatorie in Capricia de Mircea Oprita
  • Chestionar pentru doamne... de Liviu Radu
  • Insula pescarusilor de Mircea Liviu Goga
  • O sansa deosebita de Ciprian Mitoceanu
Cumpararea volumului reprezinta taxa de participare la vot si permite celor care cumpara pachetul sa voteze pentru acordarea premiului de popularitate in cadrul concursului de romane SF Seniorii Imaginatiei 2011.
De asemenea, toti cei care cumpara pachetul promotional vor primi in format fizic titlul castigator al premiului de popularitate, carte care va fi expediata pe adresa votantului pe cheltuiala Editurii Eagle.

Mai mult, volumul va contine o pagina cu numele tuturor celor care au cumparat pachetul si au votat romanul preferat, sprijinind astfel concursul, indiferent de alegerea facuta la vot.
Dintre cumparatorii pachetului, in ziua anuntarii romanului finalist la premiul de popularitate al concursului Seniorii Imaginatiei 2011 se va extrage un câstigator al unui ebook reader de ultima generatie de la Nook oferit de catre Editura Eagle.
Elefant.ro va sponsoriza premiile Seniorii Imaginatiei cedand intreaga suma provenita din vânzarea pachetului de concurs Seniorii Imaginatiei 2011 SRSFF, in contul de premiere.
Sponsorii premiilor concursului Seniorii Imaginatiei sunt Editura Eagle, autorolla.ro si Monitorul de Botosani.
Image 011

Articole Populare

Diigo

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan