Concurs elle Castiga 20 premii Dresdner Essenz

Durata: 10 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 20 de premii (10 seturi "Struguri Negri" si 10 seturi "Cacao si Vanilie") oferite de Dresdner Essenz!

Setul „STRUGURI NEGRI” contine gel de dus cu Struguri Negri (200ml), crema de corp cu Struguri Negri (200ml), pudra de baie cu Struguri Negri (60g) si doua masti de fata cu Struguri Negri (2 x 6ml).

Setul „CACAO si VANILIE” contine gel de dus cu Cacao Vanilie (200ml), crema de corp cu Cacao Vanilie (200ml), pudra de baie cu Cacao Vanilie (60g) si doua masti de fata cu Cacao Vanilie (2 x 6ml).

Ce trebuie sa faci ?
  1. Intra in contul tau pe elle.ro. Daca nu ai cont, click pentru a te inregistra.
  2. Fii membru in Clubul Elle.ro si voteaza copertile ELLE preferate.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 - 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.


Participa aici

2012-01-10 12 24 492012-01-10 12 24 39

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan