Concurs EuropaFm Concurs Sunetul Secret - 17.400 euro

Durata: 23 ianuarie-16 martie 2012

Tip: castig instant
Premii:

    Valoarea premiilor puse in concurs pentru concursul Sunetul Secret este de 74.820
    de lei (aprox 17.400 Euro).

Ce trebuie sa faci ?

De luni până vineri, de 4 ori pe zi, DJ-ii Europa FM vor difuza un sunet pe care ascultătorii trebuie să-l identifice. După fiecare difuzare, Bogdan Miu, Monica Anghel, George Zafiu şi Radu Constantinescu, vor oferi indiciul zilei ascultătorilor pentru a-i îndrepta către răspunsul corect.

Premiul pus la bătaie poate să ajungă până la zeci de mii de Euro. La fiecare încercare nereuşită suma creşte cu câte 100 de euro.

La începutul acestei noi etape vă reamintim regulile acestui concurs şi cum puteţi participa la el:

Indiciile, răspunsurile greşite dar şi toate informaţiile utile pentru participarea la concurs pot fi găsite zilnic pe în pagina dedicată concursului Sunetul Secret şi pe pagina de Facebook -Radio Europa FM.

Din momentul difuzării sunetului la Europa FM se deschid liniile telefonice. Puteţi forma numărul 0372.069.599, număr cu tarif normal, pentru a intra în direct. Ordinea intrării în direct este ordinea conectării la centrală. Primii trei ascultători conectaţi la centrală după începerea concursului sunt preluaţi în direct şi rugaţi să spună care este sunetul secret. Un răspuns este validat doar dacă defineşte exact ce şi cum a produs respectivul sunet.

În cazul unui răspuns corect se câştigă pe loc suma adunată până în momentul respectiv. Plata premiului se face în lei, conform regulamentului pe care îl puteţi accesa cu un click aici. În cazul în care sunetul este ghicit suma se reportează.

Nu se acceptă înscrierea prin e-mail, SMS, poşta tradiţională sau în prelabil la telefon. Singura modalitate de participare este în timpul concursurilor anunţate la radio.

IMPORTANT!

În funcţie de operatorul dumneavostră de telefonie, în momentele dintre concursuri veţi primi diferite mesaje de eroare, unii operatori anunţând chiar că numărul nu este în serviciu. Acest lucru se întâmplă pentru că echipa Europa FM blochează centrala între concursuri.

În timpul concursursului este posibil să auziţi cum sună telefonul însă să intre altcineva în direct. NU ÎNCHIDEŢI! Înseamnă că vă aflaţi în lista de aşteptare a centralei şi cu puţin noroc s-ar putea să intraţi şi dumneavostră în direct la Europa FM. În cazul în care după ce telefonul a sunat de mai multe ori vă vine tonul sau vă este refuzat apelul, acest lucru se datorează tot operatorului de telefonie care are setată o anumită durată pentru a menţine în aşteptare un apel (în general 30" - 1').

După emisiunea "Deşteptarea", concursul Sunetul Secret continuă şi în "Europa Express" şi "Drum cu Prioritate".

Între orele 20:00 şi 22:00, în emisiunea "Clubul de Seară" , Sorin Niculescu va face o recapitulare a răspunsurilor greşite şi puteţi afla indiciul pentru următoarea zi de concurs.

În fiecare week-end Toader Păun, Florin Badea, Claudiu Roman şi Ionuţ Dragu vor face o recapitulare completă a indiciilor şi răspunsurilor greşite din săptămâna precedentă.


Participa aici

Image 003

Comentarii

Articole Populare

Diigo

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan