Concurs inZonaTa Castiga un sistem MySafeKid pentru linistea ta si siguranta copilului tau!

Durata: 10 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • Premiile concursului constau in 5 sisteme MySafeKid ce cuprind fiecare 2 Carduri (1 pt Parinte, 1 pt Copil) + 1 CD. Valoarea totala a premiilor este 625 lei.

Ce trebuie sa faci ?

Fiecare copil a “scapat” la un moment dat de sub privirea vigilenta a mamei sau a tatalui in timp ce se aflau in magazin, la un targ, in parcul de distractii, in mall sau pe plaja. Din fericire, de cele mai multe ori copiii sunt repede gasiti, insa, cu toata vigilenta parintilor, peste 3800 de copiii dispar anual in Romania. Si, din nefericire, peste 390 nu mai sunt gasiti niciodată, sau sunt găsiti prea tarziu!

Atunci cand un copil dispare, felul in care reactionam imediat dupa ce constatam disparitia este esential. A te pierde cu firea sau a striga disperat in stanga si-n dreapta nu sunt intotdeauna cele mai sigure cai de a-ti gasi copilul. Uneori e nevoie de mai mult decat atat, e nevoie de MySafeKid! -  Pentru mai multe detalii intra pe www.copilinsiguranta.ro

Toti parintii au experimentat sau vor da piept la un moment dat cu situatia cumplita in care copilul lor dispare de langa ei. Felul in care reactionam imediat dupa ce constatam disparitia este esential pentru gasirea copilului repede si nevatamat. Sistemul MySafeKid stocheaza intotdeauna datele copilului si le trimite in doar cateva minute catre autoritati sub forma unui mesaj ”Urgenta! Copil disparut!”, putand avea astfel parte, in cel mai scurt timp, de ajutor profesionist.

Ce trebuie sa fac pentru a castiga?

Pentru a participa la concurs trebuie sa completati formularul de mai jos, in cazul in care nu aveti deja un cont InZonaTa, iar apoi sa validati contul. Daca sunteti deja membru, va rugam sa va logati pe site si sa va inscriei in concurs, apasand simplu butonul "Participa."

Urmatorul pas este sa dati like paginilor de Facebook MySafeKid si InZonaTa – daca nu ati facut-o deja!

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti pe data de 10 februarie 2012. Asigurati-va ca inainte de tragerea la sorti aveti profilul completat cu datele corecte de identificare.

Detalii importante:

Produsul este valabil pentru copii cu varsta peste 1,5 ani.Valabilitatea recomandata a sistemului MySafeKid este de 6 luni pentru copii mai mici de 6 ani si de 1 an pentru cei peste aceasta varsta. Dupa trecerea acestui interval de timp, castigatorii vor fi contactati pentru actualizarea sistemului si vor avea acces la un NOU sistem cu o reducere de 20% din pretul valabil la data respectiva.


Participa aici

Image 016

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador