Concurs nikonisti Castiga un aparat foto Nikon 1 V1

Durata: 29 februarie
Tip: votare, jurizare
Premii:
Ce trebuie sa faci ?
Incepem 2012 cu un concurs tematic potrivit lunii ianuarie, si anume “Iarna in oras”. Desi in unele orase zapada nu a aparut inca, speram ca veti putea surprinde imagini care sa transmita cat mai bine subiectul propus. Fiti cu ochii pe oameni infrigurati, grabiti sau pe zone pustii din orase, dar si pe peisajele urbane clasice cu zapada.

Marele premiu la concursul Se cauta fotografia lunii din 2012 este un kit Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5 si adaptor FT1.

Spre deosebire de concursurile trecute, anul acesta vom aborda etapele lunare putin diferit. Astfel incat, inscrierile fotografiilor incep la mijlocul lunii si dureaza pana la sfarsitul lunii in curs. In cazul lunii ianuarie, inscrierilor incep de astazi, 16 ianuarie, si dureaza pana pe 31 ianuarie.

Vor exista doua voturi paralele, cu doua premii diferite: votul juriului, care desemneaza fotografia ce va aparea in calendarul Nikon 2013, si votul publicului, care va desemna premiul lunii, un produs sau serviciu oferit de organizator.

Voturile publicului se vor exprima pe parcursul lunii urmatoare. Pentru “Iarna in oras”, este vorba de perioada 1 februarie – 29 februarie. In ziua de 29 februarie vom opri votul la ora 12 PM pentru a anunta castigatorul premiului lunii ianuarie, un trepied Velbon CX-888/F.

Juriul format din Serban Mestecaneanu si Vlad Eftenie va desemna fotografia lunii in termen de aproximativ doua saptamani de la inchiderea inscrierilor, iar lucrarea castigatorului va fi publicata in Calendarul Nikon 2013, pe fila lunii ianuarie.

Ca de obicei, va dorim cat mai multa inspiratie si creativitate.

Pentru a inscrie fotografia in concurs aceasta trebuie trimisa la adresa nikonexpo[@]skin.ro, avand in vedere conditiile de participare impuse de regulament. Dupa data de 1 februarie puteti vedea si galeria de fotografii inscrise in concurs, la adresa de concurs.


Participa aici

Image 000

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan