Concurs oalaCuBunatati - castiga premii de 5.580 lei


Durata: 12.01.2012-12.04.2012
Tip: votare
Premii:

  • Poti castiga unul din cele 300 de vouchere in valoare de 15 RON sau marele premiu: mancare gatita pentru o luna intreaga! Ambele premii sunt oferte de OalaCuBunatati.ro
  • Fondul total de premii este de 5580 RON (cu TVA).
Ce trebuie sa faci ?
Gaseste ratusca si castigi super premii 

Copiaza link-ul de mai jos si trimite-l la cati mai multi prieteni.
P.S.: Poti trimite link-ul inclusiv pe Facebook. Succes!

Cum se joaca Gaseste Ratusca ?
Vei gasi mai jos un link pe care trebuie sa il trimiti la cati mai multi prieteni. In functie de numarul de click-uri primite pe link-ul tau, anumite poze se vor intoarce, dezvaluind premiul castigat. Super, nu?

Cum intru in posesia premiului?
Ratusca cu premii contine un cod secret. Dupa gasirea acestuia, intra pe OalaCuBunatati.ro, la sectiunea contacte si trimite-ne codul gasit, iar noi te vom indruma pas cu pas.

Conditii generale
1. Participantul trebuie sa aiba peste 18 ani si sa fie din Bucuresti sau jud. Ilfov
2. Voucherul de 15 RON se poate folosi doar plasand o comanda pe site-ul www.oalacubunatati.ro in valoare minima de 60 RON
3. "Mancare gatita pentru 1 luna" reprezinta livrarea in 3 transe/ saptamana a cate 2 oale la alegerea clientului, timp de 1 luna de zile. Premiul contine un total de 24 de oale.

Participa aici

Image 005
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/12/2012 06:15:00 p.m.