Concurs Paralela 45 Castiga 5 carti

Durata: ?
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 5 carti oferite de Editura Paralela 45 - 21 lei
Ce trebuie sa faci ?

Raspunde la urmatoarea intrebare:

În ce an a fost ecranizat romanul Dispărută fără urmă?

2003

2007

2010

Art. 1. Se va trimite un singur mesaj / concurs / zi.
Art. 2. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site în fiecare zi de luni până vineri.
Art. 3. Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul căştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site.
Art. 4. Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament.

Cartierul bostonian Dorchester nu-i un loc nici pentru inocenţi, nici pentru cei slabi de înger. Teritoriu populat de indivizi fără scrupule şi mai ales fără noroc, pe străzile cartierului sunt risipite cioburi de familii, de inimi şi de vise.
Amanda Mccready, o fetiţă de numai patru ani, dispare din apartamentul mamei sale din Dorchester, dar cuplul de detectivi particulari Angela Gennaro şi Patrick Kenzie, specializaţi în cazuri de dispariţii de persoane, ar prefera să nu investigheze cazul, nu numai pentru că ancheta poliţiei face uz de forţe impresionante, ci şi pentru că dispariţia unui copil şi posibilitatea de a nu-l găsi implică prea multe riscuri. Însă la rugăminţile şi insistenţele mătuşii copilei deschid propria anchetă, punând în pericol absolut totul - relaţia şi vieţile lor - , numai pentru a o găsi pe Amanda.
Dennis Lehane e cunoscut publicului din România datorită romanului "Shutter Island”, apărut la Editura Paralela 45 în 2010, şi a ecranizărilor după două dintre cele mai de succes cărţi ale sale, "Mystic River” (2003, în regia lui Clint Eastwood, câştigător a două premii Oscar) şi "Shutter Island” (2010, în regia lui Francis Ford Coppola). În 2007, actorul Ben Affleck a debutat în cariera regizorală cu o ecranizare a romanului de faţă, film primit foarte bine atât de critica de specialitate, cât şi de public. 

Editura Paralela 45 şi CineMagia te invită la concurs.


Participa aici

Image 002

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador