Concurs Pepsi Castiga o excursie 2 persoane New York + hanorace + mini frigidere + doze Pepsi

Durata: 09 Ianuarie - 28 Februarie 2012
Tip: cumparare (tragere la sorti si castig instant dintre cumparatori)

Produse participante:

  • Produsele participante la Campanie sunt ambalajele Pepsi Regular 2,5l si 2x2l, Pepsi
    Twist 2,5l si 2x2l, Pepsi Light 2,5l si 2x2l, Pepsi Max 2,5l si 2x2l

Premii:

  • 3.267.000 premii constand in doze Pepsi 0,33L de colectie (Editie Limitata) in valoare totala de 5.554.000 RON (fara TVA); In perioada desfasurarii Campaniei, in piata se vor gasi 9.900.000 de produse participante, iar 33% din acestea pot fi castigatoare pe loc, premiile constand in doze de Pepsi 0,33L, de colectie (Editie Limitata).
  • 80 (optzeci ) premii constand in mini frigidere retro Pepsi Cola, in valoare totala de 143.022 RON (fara TVA)
  • 800 (optsute) premii contand in hanorace retro Pepsi Cola in valoare totala de 80.080 RON (fara TVA)
  • 1 (un) premiu, la finalul campaniei, constand intr-o excursie pentru doua persoane, 7 zile la New York, incluzand costul obtinerii vizei, asigurarea de sanatate si de transport pentru perioada deplasarii, 6 nopti cazare in camera dubla si mesele aferente, transfer aeroport, transport dus intors cu avionul un tur al orasului in valoare totala estimativa de 26.400 RON fara TVA (costul putand fi influentat de diferite costuri variabile – cazare, bilete de avion). Deplasarea se va putea face incepand cu data de 26 Martie 2012, dar nu mai tarziu de 30 Aprilie 2012 (perioada exacta a excursiei va fi decisa de comun acord de catre Organizator impreuna cu Castigatorul. Castigatorul si insotitorul acestuia au obligatia de a detine pasaport valid pentru cel putin 6 luni de la data plecarii si sunt singurii responsabili pentru obtinerea vizei in vederea deplasarii in SUA. Organizatorul va asigura atat castigatorului cat si insotitorului acestuia cate o scrisoare adresata Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania, ce contine o solicitare de inlesnire in vederea obtinerea vizei turistice pentru SUA. Orice alte formalitati de obtinere a vizei, precum si costurile aferente cad in sarcina exclusiva a castigatorului si insotitorului acestuia. De asemenea, Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului si a insotitorului acestuia, in vederea obtinerii vizei: bilete de avion, voucher cazare, un document ce atesta calitatea de castigator al campaniei promotionale PEPSI „Castiga milioane de premii de colectie”.
Ce trebuie sa faci ? regulament
  • Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze unul dintre produsele participante la Campanie si sa se uite sub capacul acestuia. Produsele participante al căror capac este inscripţionat în interior cu mesajul ,,Ai castigat o doza de colectie”, sunt produse câştigătoare.
  • Participantul care gaseste un capac avand inscriptionat in interior mesajul ”Ai castigat o doza de colectie” este considerat participant castigator si trebuie sa se adreseze uneia dintre locatiile mentionate in Anexa 1 a prezentului regulament pentru a intra in posesia premiului. Premiul va putea fi acordat doar daca participantul va prezenta capacul cu mesajul castigator.
  • Participantul care gaseste un capac avand inscriptionat in interior un cod alfanumeric format din 8 caractere trebuie sa intre pe www.pepsi.ro sau www.facebook.com/PepsiRomania pentru a inscrie codul si a participa la tragerile la sorti saptamanale. Fiecare cod poate fi inregistrat o singura data, pe unul din cele doua site-uri. In situatia in care acelasi cod a fost inscris pe ambele site-uri va fi luata in considerare pentru procesarea electronica numai o singura inregistrare.

Participa aici

2012-01-10 12 28 06

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo