Concurs PlayItOn Castiga Laptop HP ENVY BEATS + imprimante + un rucsac HP Professional + alte premii HP


Durata: 16 Ianuarie - 16 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti, votare
Premii:

  Participantii la concursul PlayitON pot castiga unul dintre cele peste 30 de premii HP puse la bataie. De la ultima generatie de laptopuri HP ENVY si casti profesionale Beats by Dr. Dre pana la boxe portabile, rucscacuri HP Professional sau imprimante ultra performante.

   Image 016

  • 1. 20 de rucsacuri HP Professional (10 bucati se vor acorda in etapa 1 primilor 10 paticipanti care au cele mai votate propuneri. Alte 10 bucati se vor acorda in etapa 4, sectiunea 1 prin tragere la sorti a participantilor care voteaza creatiile din etapa 3 sectiune 1)

   Rucsacul HP Professional pentru notebook are un design moder si este conceput special pentru persoanele aflate intr-o continua miscare si care doresc sa isi transporte in siguranta laptopul. Fermoarele duble ofera un acces mai rapid, iar datorita compartimentarii si a buzunarelor diverse, iti poti organiza articolele esentiale si accesoriile mobile. In plus, rucsacul este fabricat astfel incat sa protejeze laptopul impotriva defectiunilor.

  • 2. 10 sisteme de boxe digitale portabile HP (cele 10 boxe se vor acorda in etapa 2 a concursului)

   Compacte şi uşoare, boxele digitale portabile HP sunt o optiune ideala pentru utilizatorii de laptop. Acestea sunt concepute cu portabilitate uşoară şi un sunet stereo optim. Oriudne te-ai afla, te poti bucura de boxele portabile digitale HP, cu o simplă conexiune USB pentru notebook-uri.

  • 3. Un Laptop HP ENVY BEATS SPECIAL EDITION cu casti Beats Studio (se va acorda in etapa 3, sectiunea 1 participantului cu cele mai multe voturi) - 1.000 $

   Rap, rock, punk, pop: orice preferi, HP ENVY 14 cu Beats Audio te face sa te simti ca esti in studio sau in rândul din faţă scenei, ascultand muzica la calitatea visata de catre orice artist. Bucura-te de muzică cu sunet Beats Audio, care iti permite sa auzi toate frecventele dintr-o melodie: inalte, joase sau medii. Sunet impecabil, design si mobilitate.

   Artiştii şi producătorii petrec nenumarate ore de ajustare să creeze sunetul exact aşa cum doresc fanii lor sa auda. Dar marea majoritate a castilor nu pot reproduce cu exactitate sunetele create în studio. Castile Beats Studio au un sistem de precizie care anuleaza zgomotul, design avansat al difuzorului si amplificare cu reglaj electric. Cu castile Beats Studio, asculti muzica asa cum a fost ea creata de artisti si producatori.

  • 4. 3 seturi casti Beats Solo (se vor acorda in etapa 3 sectiune 1, urmatorilor 10 participanti)

   Castile Beats Solo sunt concepute pentru stilul de viaţă activ din zilele noastre, ele redand un sunet atat de real incat vei fi uimit că totul vine de la ceva atât de compact şi portabil.

  • 5. HP ENVY 110 e-All-in-One D410a (se va acorda in etapa 3, sectiunea 2, participantului cu cele mai multe voturi)

   Cel mai fitos mutifunctional din lume! Este foarte subtire, nu e facut din plastic si capacul frontal se ridica singur. A da… imprima, scaneaza, copiaza, trimite faxuri printr-un serviciu online gratuit. Si da super bine langa alte scule hi-tech! Enjoy!

  • 6. HP Photosmart 7510 e-All-in-One - C311a (se va acorda celei de-a doua din cea mai votate creatii vizuale in etapa 3, sectiunea 2 a concursului)

   Multifunctional inkjet 4-in-1 independent de calculator. Poti folosi oricare dintre functii fara sa pornesti calculatorul (imprimi si scanezi pe un card de memorie, copiezi fotografii si ducumente, trimiti faxuri printr-un serviciu online gratuit).

   In plus ai tehnologia revolutionara e-print: trimiti un e-mail la imprimanta de oriunde din lume si aceasta il imprima imediat! Si ai si un ditai ecranul LCD touch cu gesturi.

  • 7. HP Photosmart 6510 e-All-in-One B211a (se va acorda prin tragere la sorti in etapa 4, sectiunea 2 a concursului)

   Multifunctional inkjet 3-in-1 independent de calculator. Poti folosi oricare dintre functii fara sa pornesti calculatorul (imprimi si scanezi pe un card de memorie sau copiezi fotografii si ducumente).

   In plus ai tehnologia revolutionara e-print: trimiti un e-mail la imprimanta de oriunde din lume si aceasta il imprima imediat!

Ce trebuie sa faci ?

Un participant unic ("Participantul") este identificat pe baza informatiilor furnizate de catre acesta in formularul site-ului de la adresa www.playiton.ro/subscribe. Pentru a participa la Concurs, Participantul trebuie:

- sa detina un cont de Facebook propriu

- sa fie sau sa devina, inainte sa initieze aplicatia, fan al paginii de Facebook a organizatorului HP Romania http://www.facebook.com/HPRomania, sa acceseze site-ul numit www.playiton.ro pe perioada de desfasurare a concursului si sa participe la concurs, conform prezentului regulament.

Participarea la concurs si implicit accesarea site-ului www.playiton.ro se poate face doar dupa ce utilizatorul confirma faptul ca doreste accesarea informatiilor si aplicatiilor puse la dispozitie de HP Romania.


Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/19/2012 01:08:00 a.m.