Concurs Radio Prahova Castiga mobilier 2.000 lei + vouchere la Casa Noastra din Sinaia

Durata: 16 Ianuarie 2012 - 06 Februarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

    - premiul cel mare: mobilier de dormitor, in valoare de 2000 RON (doua mii lei) de la sponsorul SC Doina N SRL, Ploiesti, strada Mihai Bravu 276, www.doina-n.ro;
    - trei vouchere la pensiunea Casa Noastra din Sinaia (cazare de doua persoane timp de doua nopti de weekend, plus mic dejul), premii care vor fi acordate in fiecare zi de vineri din perioada concursului perechii desemnate "cuplu saptamanii" de Bubanu si Blaj in direct la Radio Prahova

Ce trebuie sa faci ?

    Pasul 1. Pentru inscrierea in concurs trebuie sa te fi casatorit in decursul anului 2011 (fapt pe care il vei dovedi cu o copie a certificatului de casatorie) si sa accesezi butonul de inscriere de mai sus. Completeaza intregul formular de inscriere si trimite 3 (trei) imagini JPG (de maxim 1MB fiecare) cu instantanee de la nunta ta!
    Pasul 2. Te poti inscrie oricand, incepand cu 16.01.2012, pe toata perioada de desfasurare a concursului. Daca trimiti imagini hazlii, ipostaze inedite, dansuri nemaintalnite, saruturi la care nu te asteptai ca fotograful sa fie pe faza, ai toate sansele sa castigi premiile acestui concurs: cate un voucher la Casa Noastra din Sinaia, acordat in fiecare zi de vineri din perioada de concurs sau premiul cel mare, mobilier de 2000 lei, care va fi decernat in ziua de 06.02.2012, in cadrul emisiunii Dimineata cu BB, cu Bubanu si Blaj, in intervalul orar 07:00-11:00. Vor fi desemnate castigatoare cuplurile care s-au inscris cu cele mai inedite/haioase/neobisnuite fotografii in opinia juriului Radio Prahova, format din Adrian Blaj, Bubanu (Lucian Pop), Iulia Popa, Mihai Pali, DJ Red (Mihai Rosu).
    Pasul 3. Raspunde la telefon atunci cand esti sunat(a) in direct de Radio Prahova! Fii cat poti tu de convingator si fa-i pe Bubanu si Blaj sa exclame "Asa nunta n-a mai fost!". Zilnic in perioada 16.01.2012 – 03.02.2012 Bubanu si Blaj vor intra in legatura telefonica directa cu cate un cuplu participant la concurs si vor comenta impreuna fotografiile inscrise.


Participa aici

Image 012

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari