Concurs Redutti Castiga saptamanal un voucher de 200 lei

Durata: 08 februarie 2012 ora 13:00:00
Tip: tragere la sorti dintre cei care au competat review corect
Premii:
  • saptamanal un voucher de 200 lei oferit de Redutti - 4x 200 lei = 800 lei
Ce trebuie sa faci ? regulament

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa scrie un review pentru oricare dintre locatiile prezente pe Redutti, in sectiunea Locuri. Review-ul trebuie sa aiba minim 200 de caractere si sa fie introdus pe site in perioada 11 ianuarie 2012- 8 februarie ora 13:00:00, ora Romaniei.

Review-urile se introduc pe site-ul Redutti doar in sectiunea dedicata, Locuri si trebuie sa aiba minim 200 de caractere. La completarea unui review se completeaza un formular ce contine:

(*) Locul
(*) Comentariul si Nota

5.2.    Un Participant are dreptul sa participe in Campanie cu un numar nelimitat de review-uri, dar are dreptul sa castige maximum 1 premiu in cadrul Campaniei. In cazul in care in decursul procesului de validare se constata faptul ca review-ul potential castigator apartine unui participant ce a castigat deja 1 premiu, se va extrage alt castigator.

A) Premiile saptamanale 4 x 200 RON
7.1. Pentru premiul saptamanal, sunt luate in considerare toate review-urile valide in campanile, introduse pe Redutti, in sectiunea Locuri, de minim 200 de caractere.

7.2. Daca Participantul desemnat castigator in urma tragerii la sorti nu indeplineste conditiile de validare (conform Sectiunii 8 din prezentul Regulament), Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta respectivul premiu, urmand sa se acorde printr-o tragere la sorti organizata la sfarsitul promotiei, la care vor participa toate review-urile valide si necastigatoare din cadrul Campaniei.

Tragerea la sorti se va efectua dintre numerele de identificare unice atribuite fiecarui review, pe site-ul Redutti.
Tragerea la sorti va avea loc in fiecare zi de miercuri din perioada de desfasurare a campaniei, exluzand data de incepere a ei, la sediul Organizatorului si se va extrage castigatorul saptamanii
7.3.    Castigatorii Premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.
7.4.    Odata ce premiul este inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.
7.5.     La tragerile la sorti saptamanale nu participa review-urile castigatoare in saptamanile anterioare.


Participa aici

Image 008

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan