Concurs TinaR Castiga 5 sedinte foto


Durata: 12 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • 5 sedinte foto oferite de TinaR
Ce trebuie sa faci ? regulament

Tu şi mama ta sunteţi fane TinaR?
Dacă tu ai între 18 şi 30 de ani iar ea, între 38 şi 50, trimite-ne o poză cu voi două la mama-fiica@tinar.ro până în 12 februarie! Intraţi automat în selecţia celor 5 cupluri splendide mamă-fiică pentru shootingul campaniei de primăvară-vară TinaR.
Şedinţa foto de grup se va desfăşura în Bucureşti, în a treia săptămână din februarie, iar vizualurile vor ajunge în vitrinele magazinelor noastre, în martie!
În 2012, TinaR sărbătoreşte 18 ani de modă românească. Bucură-te şi tu alături de noi, la majorat!

dragele noastre, la noi în magazine intră femei între 18 şi 50 de ani, ale căror zâmbete se asortează cu hainele TinaR, cum ne place să credem şi cum am tot zis din septembrie încoace - aici
femeile sunt, des, cupluri mamă-fiică, ce nu ezită să-şi cumpere împreună cămăşi, cardigane, trenciuri la fel. de aici, dorinţa de a arăta că, în 18 ani, de când există brandul ăsta românesc, fiicele au crescut cu el, îndemnate de mame. de aici, dorinţa de a strânge aşa cupluri, neapărat de fane TinaR, pentru un shooting în care vom sărbători majoratul ;)


Participa aici

Image 019
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/14/2012 01:34:00 p.m.