Concurs Tocmai Castiga Samsung Galaxy + 9 aparate foto Nikon

Durata: 9-25 ianuarie 2012
Tip: votare
Premii:
  • telefon Samsung Galaxy S - 1.979 lei
  • 9 aparate foto Nikon - de la 849 lei
  • Premiul cel mare este in valoare de 300 euro!!!
    Inca 9 premii in valoare de 100 euro!
Ce trebuie sa faci ?
La inceput de an, suntem pusi pe lucruri mari! Tocmai pentru ca surprizele fac viata mai frumoasa, astazi lansam primul concurs cu premii desfasurat pe pagina de Facebook Tocmai.
Cum ma inscriu?
Intri pe Tocmai la “Adauga anunt”, creezi o scurta poveste captivanta in jurul unui obiect pe care ti-ai dori sa-l vinzi sau al unui serviciu pe care il poti furniza, postezi anuntul tau original de vanzare a produsului/promovare a serviciului pe site (anuntul trebuie sa fie real), ne lasi un link spre anunt pe pagina noastra de Facebook (titlu obligatoriu: “Particip la concurs”) si incepi sa strangi cat mai multe like-uri.
Ce premii sunt puse in joc?
Primii 10 concurenti cu cele mai inedite anunturi vor fi premiati.
Premiul cel mare este in valoare de 300 euro: telefon Samsung Galaxy S
Inca 9 premii in valoare de 100 euro: aparat foto Nikon
Concursul va fi alcatuit din 2 etape:
In prima etapa (9-23 ianuarie), fiecare concurent va trebui sa cumuleze, pe pagina noastra de Facebook, un numar cat mai mare de like-uri pentru anuntul postat pe tocmai.ro (like-urile trebuie sa apara imediat sub link-ul postat de participant pe wall-ul nostru!!). Numarul ridicat de like-uri va fi relevant doar pentru calificarea in a doua etapa, ceea ce inseamna ca anuntul cel mai votat in prima etapa nu va fi neaparat cel castigator.
In a doua etapa (23-25 ianuarie), primele 20 cele mai votate anunturi vor intra in finala concursului, toate avand aceleasi sanse de castig. Premiul va fi acordat de catre echipa tocmai.ro participantului care a postat pe site cel mai original si inedit anunt de tip poveste, conform criteriilor din regulament, chiar daca nu a fost primul clasat in functie de nr de like-uri.

Participa aici

Image 005

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan