Concurs VreauMobila Castiga o canapea extensibila Dublin


Durata: 16 ianuarie - 13 februarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

  • o canapea extensibila Dublin - 1.700,00 Lei (TVA inclus)
Ce trebuie sa faci ?
Comenteaza pe blogul VreauMobila la orice articol si poti castiga o canapea extensibila Dublin realizata pe stofa! Concursul se desfasoara in perioada 16 ianuarie - 13 februarie 2012.
Conditii de participare:
Comenteaza pe blogul VreauMobila cel putin un comentariu la orice articol.
- este permisa inscrierea in concurs
cu mai multe mesaje pentru fiecare participant in parte, indiferent de numarul de mesaje publicate;
- vor fi considerate valide numai inscrierile utilizatorilor care raspund corect sarcinii din concurs si care ofera date reale de identificare (nume si adresa de e-mail reale).
Premiul:
Premiul consta intr-o canapea extensibila Dublin, in valoare de 1.700,00 Lei (TVA inclus).
Canapea extensibila Dublin extrem de functionala realizata din lemn masiv de fag, cu lada pentru depozitare din placi aglomerate din lemn E1 intarita si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai mare rezistenta. Sezut si spatar cu structura din lemn masiv de fag, carcasa de arc Bonell (saltea relaxa) pentru o protectie indelungata, poliuretan de inalta densitate, perne dehusabile. Sistem de extensie pe role.
Cum alegem castigatorul?
Mesajele vor fi jurizate de catre autorii site-urilor zoso.ro, arhiblog.ro, chinezu.eu in functie de criteriile de mai jos, in proportii egale:
- originalitate;
- creativitate;
- relevanta;
- corectitudinea informatiilor si a stilului.
Va fi declarat castigator comentariul care obtine cel mai mare scor general. Castigatorul va fi anuntat in maxim 3 zile lucratoare de la jurizare pe blogul vreaumobila.ro si pe blogurile mentionate mai sus si trebuie sa ia legatura cu organizatorii in termen de 48 de ore de la anuntarea lui. Daca in termen de 48 de ore de la anuntarea lui castigatorul nu isi revendica premiul, va fi premiat urmatorul participant din clasament.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/16/2012 06:27:00 p.m.