SMS de anul nou 2012


Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!

Dacă simţi că nimeni nu-ţi vrea binele, uitate pe cer, numără toate stelele, este binele ce ţi-l vreu eu. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi. Să avem un 2012 aşa cum ni-l dorim!

Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleaşi! Sănătate, bani, iubire, şi tot ce îţi doreşti! La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit, de la un prieten sincer!

Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Că iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou. La Mulţi Ani!

Închide ochii şi gândeşte-te la tot ce te-a făcut să râzi în acest an, uită restul. Îţi doresc ca aceste zâmbete să se înmulţească cu 2012.

 

 

2012-01-01 04 07 482012-01-01 04 07 58

detalii
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 1/01/2012 04:11:00 a.m.