Transfer Factor Plus - intarirea sistemului imunitar


Un produs format din molecule mici care se gasesc in colostru ( primul lapte al mamei) si furnizeaza „ informatia de imunitate” din sistemul imunitar al mamei catre pruncul ei pentru a fi folosita in recunoasterea si lupta impotriva factorilor nocivi din mediu extern. Prin transferul informatiei de la celula la celula , factorii de transfer servesc ca si „ profesorii” noilor celule, asigurandu-le un sistem imunitar puternic demn de supravietuire, prosperand chiar in noul sau mediu. (detalii găsiți pe siteul 4life-romania)

Factorii de Transfer reprezintă descoperirea cea mai promiţătoare în lupta împotriva bolilor cronice pentru următorul mileniu, studii foarte recente au relevat eficacitatea în tratarea a mai mult de 60 de boli grave cum ar fi: SIDA, Alergi, Artrite, Astm, patologii de diabet, Candida, Maladia Crohn, Depresiile, Fibromalgia, Scleroze multiple, infecţii cu bacterii, Sindromul de oboseală cronic, Artrite reumatoide degenerate, Cancerul, Lupus, etc

Atenţia sa e foarte simplă: transmite inteligenta imunitară proporţionată sistemului nostru imunitar având capacitatea de identificare, neutralizare si eliminare a toxinelor. Nu au rolul de a vindeca în mod lingvistic medical, dar lucrează pentru sistemul imunitar si îl ajuta  “să fie foarte inteligent”, iar ca rezultat, organismul nostru să elimine acea boală. Cum? Învăţând celulele sistemului nostru imunitar în a cunoaşte antigenele specifice( substanţe străine) si de a le elimina, forţând un răspuns specific si adecvat în orice ocazie.

Oferã un sprijin imunitar de mare amploare, combinând energia sinergicã din formula avansată cu combinatia exclusivã Cordyvant pentru a promova sãnãtatea generalã. Aceastã formulã promoveazã activitatea sistemului imunologic pânã la 437%.
COMPOZITIE:
Transfer Factor E-XF 150 mg
IP
Extract de fasole de soia (fitosteroli)
Cordyceps sinensis
Beta glucán
Extracto de Agaricus blazeii
Mannas (de Aloe Vera)
Extract din frunzã de mãslin
Ciuperci Maitakey ShitakeUTIL PENTRU:
Cancer
Sida
Hepatitã
Sinuzitã
Artritã reumatoidã
Obosealã cronicã
Candida
Psoriazis
Chisturi
Boli micro-bacteriene
Screlozã multiplã

Altele
PREZENTARE: 90 de capsule
Folosire:
Preventiv: 3 capsule pe zi
Tratament: 4-6 capsule pe zi


Pentru comenzi folosiți următoarele:

  • 4life romania, 90 capsule - contact@4life-romania.ro
  • sursa principală: 4life.com - 60,95 $ (Promoție: cumperi 10 = 609,5$ primești două gratis - 720 capsule)
  • cher4life.com - 55,95 $ (Promotie: iei 10 = 559,5$ primești două gratis - total 720 capsule)
  • my transfer factor - 78 $

Image 020


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/05/2011 07:54:00 p.m.